ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Let’s Zumba!!!


Ένα αερόβιο ομαδικό πρόγραμμα, περισσότερο διασκεδαστικό και αποτελεσματικό που θα σας κάνει να «κολλήσετε»! Έφτασε η ώρα να Zumbaρουμε!

Η χορογράφος Pilates και Zumba Instructor, Έλενα Κυπριανού μας εξηγεί τα πάντα

Η Zumba έχει ξετρελάνει τους πάντες! Γιατί νομίζεις;
Τα τελευταία χρόνια η Zumba έχει γίνει ένα είδος επανάστασης. Συνδυάζοντας την ιδέα του fitness party με το να γίνει το fitness διασκέδαση, η Zumba εξαπλώθηκε σαν φωτιά και καθιερώθηκε σαν τη μοναδική ισχυρή κίνηση στην ιστορία του fitness. 
Πρέπει κάποιος να έχει background στον χορό για να μπορέσει να ακολουθήσει μαθήματα Zumba;
Είναι εύκολη! Η Zumba είναι σχεδιασμένη για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, χορευτικού επιπέδου και φυσικής κατάστασης. 

Εξήγησε μας με λίγα λόγια τι είναι η Zumba
Η μέθοδος Zumba fitness ξεκίνησε από την Κολομβία στις αρχές του ’90 από τον γυμναστή Beto Perez και κατέληξε να γίνει μια πραγματική επανάσταση στον χώρο του fitness. Η Zumba ενσωματώνει λάτιν ρυθμούς με εύκολες χορευτικές κινήσεις και βήματα για να δημιουργήσει ένα δυναμικό χορευτικό πρόγραμμα fitness 50 λεπτών που θα σας απογειώσει. Στην πράξη, λίγο από salsa, marenque, reggaeton, samba, hip-hop, cha cha, flamenco αλλά και χορό της κοιλιάς και η γυμναστική γίνεται γιορτή.    

Για ποιους είναι η Zumba;
Ο στόχος είναι απλός για όλους. Θέλουμε να αγαπήσετε την γυμναστική και να εθιστείτε. Οι φανατικοί της Zumba επιτυγχάνουν μακροπρόθεσμα οφέλη. Οι ρουτίνες περιλαμβάνουν γρήγορους ρυθμούς για να τονώσουν και να σμιλέψουν το σώμα σας, ενώ συγχρόνως καίτε λίπος. Προσθέτοντας λίγο λάτιν γεύση και ενθουσιασμό έχετε τη Zumba.

Ακούω επίσης και για Zumbatonic…
Οι τάξεις Zumbatonic είναι φανταστικές! Ένα συνεχές πάρτι! Μια έκρηξη μουσικής, χορού και ενέργειας. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά 4-12 ετών και έχει ως στόχο να δημιουργήσει ένα διασκεδαστικό, υγιές πρόγραμμα για αγόρια και κορίτσια, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία της Zumba που είχε σχεδιαστεί αρχικά για ενήλικες και έχει φοβερή επιτυχία παγκοσμίως.   

Αν θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μία λέξη για να περιγράψετε τη Zumba, την εμπειρία, ή τα συναισθήματα σας για την Zumba, τι θα ήταν;
Zumba είναι διασκέδαση! Είναι το είδος άσκησης που θα θέλατε να κάνετε κάθε μέρα και που θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το The Point Pilates & Dance Center στο 22370200


Tags: Ομορφιά, beauty, άσκηση, Zumba