ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Άλλα μας έλεγε και άλλα προέκυψαν στην πορεία.

Η τελευταία συνεντευξη της Ευαγγελίας Αραβανή πριν χωρίσει

Κωνσταντίνος Αρτσίτας


Πριν λίγες ημέρες η Ευαγγελία Αραβανή έγινε ξανά πρώτο θέμα στα sites και στα social γιατί χώρισε με τον Ηλία Βρεττό. Μερικές εβδομάδες πιο πριν ωστόσο, όταν βρέθηκε στην Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους, άλλα μας έλεγε για τη σχέση της και άλλα προέκυψαν στην πορεία.

Διαβάστε την τελευταία της συνέντευξη που μας παραχώρησε λίγο πριν χωρίσει, επιδιώκοντας να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας για τους σωστούς λόγους.

Σε τι φάση τη ζωής σου σε πετυχαίνουμε;
Σε μια πολύ γεμάτη και δημιουργική φάση, καθώς είμαι με μια βαλίτσα στο χέρι και πηγαινοέρχομαι κάθε εβδομάδα Ελλάδα-Κύπρο, λόγω των γυρισμάτων της εκπομπής «Alfa Chef» που προβάλλεται μέσα από τον ΑΝΤ1 Κύπρου.

Είσαι ακόμη ένα παράδειγμα ανθρώπου από την Ελλάδα που πήγε για δουλειά στην Κύπρο. Πώς σου φαίνονται οι νέες συνθήκες;
Είναι πολύ καλά όλα. Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι συναναστρέφομαι και δουλεύω με ανθρώπους πολύ θετικούς, οι οποίοι έχουν όρεξη για δουλειά. Από την πρώτη στιγμή με έχουν αγκαλιάσει και έγινα αμέσως μέρος της ομάδας. Δηλαδή δεν αισθάνθηκα ποτέ πως είμαι κάτι διαφορετικό, κι αυτό είναι κάτι που μου αρέσει.

Πολλοί κατακρίνουν τα μοντέλα που θέλουν να ασχοληθούν με την τηλεόραση, το τραγούδι και τα κάνουν όλα μαζί. Τι απαντάς σε αυτούς;
Όπως έχουμε δει τα τελευταία χρόνια κανείς δεν κάνει μόνο ένα πράγμα και δεν χρειάζεται να βάζουμε ταμπέλες. Όταν μπαίνεις στη διαδικασία να δουλέψεις πάνω σε κάτι, φαίνεται πού μπορείς να αποδώσεις και πού όχι και αν μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο παράλληλα, γιατί να μην το κάνεις; Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που κάποιοι τα βάζουν με τα μοντέλα και δεν τα βάζουν με έναν ηθοποιό που γίνεται παρουσιαστής ή με έναν παρουσιαστή που κάνει και το μοντέλο.

Σου δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσεις κάτι άλλο εκτός από το «Alfa Chef». Τι θα σου άρεσε;
Δεν το έχω σκεφτεί διεξοδικά, ώστε να προτείνω κάτι δικό μου που θα ήθελα να παρουσιάσω. Έτσι και αλλιώς βλέπουμε πως υπάρχουν κάποια στάνταρ κόνσεπτ που μπορώ να κάνω, αλλά αν μου δινόταν η δυνατότητα θα ήθελα να κάνω κάτι που μπορώ να βγάλω εις πέρας. Δεν θα ήθελα να δοκιμαστώ σε κάτι απλά για να το κάνω, από τη στιγμή που δεν είναι κοντά σε μένα. Θα μπορούσε να είναι μια εκπομπή γυναικείου περιεχομένου, μια ψυχαγωγική εκπομπή, αλλά σίγουρα δεν θα μπορούσα να καλώ ανθρώπους στα παράθυρα και να τσακωνόμαστε για την πολιτική.

Οι συνεχείς μετακινήσεις σου στην Κύπρο έχουν επηρεάσει τη σχέση σου με τον Ηλία Βρεττό;
Όχι, γιατί και εγώ και ο Ηλίας κάνουμε μια δουλειά που δεν έχει στάνταρ ωράριο και αυτό το γνωρίζαμε από την αρχή. Οπότε προσπαθούμε να συνυπάρξουμε με τα όποια δεδομένα υπάρχουν κάθε στιγμή.

Θεωρείς πως έχεις βρει τον άνθρωπο της ζωής σου;
Έχω μια πολύ ωραία σχέση με έναν πολύ ωραίο άνθρωπο που ζούμε πάρα πολύ καλά. Τα έχουμε βρει, όπως λέμε.

Ο Ηλίας κάνει μια δουλειά που έρχεται σε επαφή με πολλές κοπέλες. Ζηλεύεις;
Όχι! Φυσικά δεν μου έχει δώσει αφορμές, γιατί όποιος άνθρωπος δείχνει περισσότερο τη ζήλεια του, συνήθως κάποια αφορμή υπάρχει. Γνώριζα εξαρχής ποια είναι η δουλειά του, ότι έχει θαυμάστριες. Το θέμα είναι να έχεις εμπιστοσύνη στον άνθρωπό σου.

Εκείνος σε ζηλεύει;
Όχι, είναι κάτι αντίστοιχο που σου είπα και για μένα.

Πώς έχεις τον γάμο στο μυαλό σου; Είσαι ένα παραδοσιακό κορίτσι ή δεν σε ενδιαφέρει και τόσο να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας;
Προσωπικά θεωρώ, και με βάση αυτά που μου λένε οι γύρω μου, πως είμαι αρκετά παραδοσιακή. Το να ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας δεν είναι το τρελό μου όνειρο, αλλά θεωρώ πως είναι φυσική εξέλιξη μιας σχέσης την οποία θες να πάρεις παρακάτω. Επειδή στη ζωή μου ως μοντέλο έχω φορέσει πολλά νυφικά, δεν είναι το απωθημένο μου ο γάμος.

Θα ήθελες να επισημοποιήσεις τη σχέση σου με τον Ηλία; Το έχετε σκεφτεί;
Το έχουμε συζητήσει, αλλά δεν έχουμε πει κάτι συγκεκριμένο. Αν είναι να έρθει θα έρθει, οπότε δεν θέλουμε να βάζουμε προγράμματα και σε αυτό. Ξέρεις, πολλές φορές αν κάνεις σχέδια μπορεί να σου έρθουν ανάποδα από αυτά που προγραμματίζεις. Αλλά σαν σκέψη, ναι υπάρχει.

Πώς αντιμετωπίζεις τα δημοσιεύματα που αναφέρουν αναληθείς πληροφορίες για εσένα; Νευριάζεις ή τα αγνοείς;
Επειδή έχουν περάσει χρόνια από τη στιγμή που ξεκίνησα αυτή τη δουλειά, πλέον τα αντιμετωπίζω καλύτερα. Πιο παλιά δεν σου κρύβω πως με το παραμικρό θύμωνα, νευρίαζα, με έπιαναν τα κλάματα, στενοχωριόμουν. Τώρα έχω μάθει πως είναι κι αυτό ένα μέρος του παιχνιδιού, και προσπαθώ να μην με επηρεάζουν τα δημοσιεύματα, εκτός αν είναι κάτι πολύ τρανταχτό, που και πάλι δεν θα μπω στη διαδικασία να ασχοληθώ. Όσο ασχολείσαι και τα σκαλίζεις τόσο περισσότερο κακό κάνεις.

Τον τελευταίο καιρό γράφεται πως είσαι έγκυος. Τελικά τι ισχύει;
Όταν μπαίνουμε στη διαδικασία να γράψουμε ένα δημοσίευμα, που έχει να κάνει με ένα τόσο λεπτό θέμα, όπως η εγκυμοσύνη, πρέπει να είμαστε σίγουροι και να έχουμε αποδείξεις. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω.

Πώς αντιδρά η οικογένειά σου σε όλα τα δημοσιεύματα που γράφονται για σένα κατά καιρούς;
Έχει τύχει κάποιες φορές να με ρωτήσουν σχετικά με όσα γράφονται ή ακούγονται από εκπομπές, αλλά τους απαντώ μία φορά και δεν χρειάζεται δεύτερη. Το άσχημο όμως είναι πως δεν φταίνε οι υπόλοιποι άνθρωποι που είναι στην οικογένεια ενός ατόμου, που εκτίθεται, να ακούνε πράγματα που δεν ισχύουν. Αν και οι δικοί μου πλέον έχουν καταλάβει μετά από τόσο καιρό, οπότε μου κάνουν μια ερώτηση μόνο και με μια μου απάντηση το θέμα τελειώνει εκεί.

Είσαι ένας άνθρωπος που γνωρίζει τον Ηλία απ’ όλες τις πλευρές. Πιστεύεις ότι θα ήταν καλός πατέρας;
Κανείς δεν ξέρει, ούτε καν ο ίδιος, μέχρι να γίνει πράξη αυτό. Γνωρίζοντας όμως την οικογένεια του Ηλία, που είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους, και την ανατροφή που έχει πάρει τόσο εκείνος όσο και ο αδερφός του, πιστεύω πως θα γίνει καλός πατέρας.

Έχεις φανταστεί τον εαυτό σου με ένα παιδάκι; Θα το ήθελες σύντομα;
Δεν μπορείς να προγραμματίσεις κάτι τέτοιο! Έρχεται μόνο του και αν σε ευλογήσει ο καλός Θεούλης θα έρθει. Αλλά ναι, είναι κάτι που θέλω.

Θα άφηνες στην άκρη την καριέρα σου για ένα παιδί;
Όταν με το καλό συμβεί νομίζω ναι. Θα ήθελα να αφοσιωθώ στο παιδί μου, και ειδικά τα πρώτα χρόνια της ζωής του που είναι πολύ σημαντικά. Αν μπορώ να αντεπεξέλθω οικονομικά χωρίς να δουλεύω, θα το έκανα, αλλιώς θα συνδύαζα και τα δύο. Όταν θες βρίσκεις χρόνο για όλα.

Σε αγχώνει το γεγονός πως με ένα παιδί μπορεί να αλλάξει το σώμα σου;
Αυτό δεν το σκέφτομαι, σε καμία περίπτωση όμως! Έχουμε δει πολλές γυναίκες να κάνουν παιδιά και μετά το σώμα τους να γίνεται μέσα σε λίγους μήνες όπως ήταν πριν. Είναι περίεργο να το πιστεύει οποιαδήποτε γυναίκα αυτό.

Η εικόνα σου που αδιαμφισβήτητα είναι πολύ ωραία, σε έχει κάνει να παλεύεις πιο πολύ για το τι αξίζεις;
Επειδή αρκετοί λένε πως η ομορφιά μπορεί να σου ανοίξει πολλές πόρτες, αντίστοιχα μπορεί να σου κλείσει και πολλές πόρτες. Δεν αρκεί μόνο μια όμορφη παρουσία για να πετύχεις. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί ιδιαίτερα, καθώς μου αρέσει να αποδεικνύω πράγματα και να δουλεύω παραπάνω.

Έχεις κάποιο μυστικό για την εμφάνισή σου; Τι προσέχεις πιο πολύ πάνω σου;
Δεν προσέχω πολύ κι αυτό όταν το λέω θυμώνουν κάποιοι, αλλά είναι η αλήθεια. Νομίζω ότι έχω καλά γονίδια. Τρώγω τα πάντα, αλλά με μέτρο. Όσον αφορά στη γυμναστική δεν έχω κάνει τίποτα μετά το «Dancing» και κάθε μέρα λέω ότι θα ξεκινήσω εντατικά. Αυτό που συνιστώ πάντα σε όλες τις γυναίκες είναι το καλό ντεμακιγιάζ και να καθαρίζουν πολύ καλά το δέρμα τους κάθε βράδυ πριν πέσουν για ύπνο. Νομίζω ότι είναι το Α και το Ω.

Είσαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων; Αν έκανες, θα το έλεγες;
Το να μην μιλήσεις για κάτι που άλλαξες πάνω σου και φαίνεται, είναι αστείο. Κατά των πλαστικών επεμβάσεων δεν είμαι, αλλά επειδή φοβάμαι και μόνο στην ιδέα πως κάποιος θα πειράξει πράγματα πάνω μου, δεν έχω σκεφτεί να κάνω. Παρόλα αυτά, αν κάτι με ενοχλούσε πάρα πολύ στην εμφάνισή μου μπορεί και να το σκεφτόμουν, όσο και αν φοβάμαι. Προς το παρόν δεν έχω κάνει τίποτα, αλλά αν είχα κάνει σίγουρα θα το έλεγα.

Είσαι ευχαριστημένη με τη μέχρι σήμερα πορεία σου;
Πιστεύω πως θα μπορούσα να κάνω περισσότερα πράγματα, όμως επειδή είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος θεωρώ πως και αυτά που έχω καταφέρει είναι αρκετά. Προσπαθώ σιγά-σιγά, με σταθερά βήματα, να κάνω πράγματα και δεν είμαι από εκείνους που μόλις ξεκινήσουν θέλουν να κάνουν το «μπαμ». Ίσως αν ήταν διαφορετικά τα μυαλά μου θα μπορούσα να είχα κάνει περισσότερα όσον αφορά στο μόντελινγκ στο εξωτερικό. Ακύρωνα δουλειές επειδή δεν μπορούσα να μείνω μακριά από την Ελλάδα.


Tags: Ευαγγελία Αραβανή, Ηλίας Βρεττός, συνέντευξη, συνέντευξη, χωρισμός, χώρισαν, Κύπρος, Ελλάδα, Alfa Chef, ΑΝΤ1 Κύπρου

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)