ΤΑΞΙΔΙ

Μπορεί αυτό να είναι μενού αεροπορικής εταιρίας;

newsroom must


Η Emirates βραβεύθηκε για τις εμπνευσμένες από τοπικές κουζίνες γεύσεις της. Η βράβευση έγινε από το Περιοδικό Saveur (Culinary Travel Award) για το Καλύτερο Γεύμα: Πρώτης και Διακεκριμένης Θέσης.

Το Saveur, το αμερικανικό παγκοσμίου φήμης Γαστρονομικό και Ταξιδιωτικό Περιοδικό, ζήτησε από μια επιτροπή έμπειρων και παγκόσμιων ταξιδιωτών και αναγνωστών να εντοπίσει τις καλύτερες πόλεις, αγορές, εστιατόρια, μπαρ, ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρείες και λοιπές εμπειρίες του κόσμου. Όσον αφορά το φαγητό σε αεροπορική, η επιτροπή αποφάνθηκε ότι το μενού των εφτά πιάτων της Emirates που σερβίρεται σε πορσελάνινα σερβίτσια Royal Doulton, η εκτεταμένη ποικιλία κρασιών ανώτερης ποιότητας, καθώς και οι υγιεινές γεύσεις είναι οι παράγοντες που έκαναν την Emirates να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

Τα πιάτα της Emirates, εμπνευσμένα από τοπικές κουζίνες, ετοιμάζονται από φτασμένους σεφ, οι οποίοι προσαρμόζουν το μενού έτσι ώστε να αντανακλά τις γεύσεις συγκεκριμένων δρομολογίων και προορισμών. Οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία ενός διαφορετικού μενού με κάθε ταξίδι της Emirates – από ιαπωνικές γεύσεις σερβιρισμένες σε ειδικά σχεδιασμένα πήλινα σκεύη, έως αυθεντικές ινδικές συνταγές.

Αξίζει να αναφέρουμε και το Onboard Lounge της Emirates που προσφέρει στους επιβάτες ένα μέρος για να χαλαρώσουν, να γνωριστούν πίνοντας εκλεκτά κρασιά και cocktails, δοκιμάζοντας διάφορα ορεκτικά και γεύσεις στα 40.000 πόδια.


Tags: μενού, αεροπορική εταιρία, ταξίδι, Emirates

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)