ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Μόνικα Μελέκκη

Mε Rumba και Samba στο φινάλε του DanSing


Πλησιάζει ο μεγάλος τελικός του DanSing for You, με τα τέσσερα  ζευγάρια να ετοιμάζονται να παίξουν τα τελευταία τους χαρτιά στην ερμηνεία, την παρουσίαση και τον χορό. Το must.com.cy διέκοψε από τις πρόβες της την ηθοποιό Μόνικα Μελέκη -η παρουσία της οποίας σίγουρα ανέβασε την αισθητική εικόνα του φιλανθρωπικού show- για να μάθει με τι συναισθήματα προετοιμάζει το φινάλε μαζί με τον παρτενέρ της Αντώνη Αντωνίου.

 
Σχεδόν δύο εικοσιτετράωρα πριν τον μεγάλο τελικό. Πώς αισθάνεσαι για την επιλογή σου να συμμετάσχεις στο show;
Το show ήθελε θυσίες, κόπο και…κλάμα. Από όλα. Αισθάνομαι περήφανη που φτάνω στον τελικό. Κράτησα την αξιοπρέπειά μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα αλλά και για την οικογένειά μου. Δουλεύουμε σκληρά για το φινάλε της Κυριακής. Πρέπει να χορέψουμε καλά.

Δεν θα ρωτήσω εάν θέλεις να κερδίσετε στον τελικό του DanSing, αφού είναι δεδομένο ότι κάποιος που φτάνει μέχρι τον τελικό θέλει να κερδίσει. Θα ρωτήσω όμως πώς αισθάνεσαι που τελειώνει σύντομα αυτή η εμπειρία.
Έτσι κι αλλιώς δεν είναι στο χέρι μας να κερδίσουμε, αν και το θέλουμε όπως όλοι. Θα μου λείψει η εμπειρία του DanSing, αλλά είμαι σίγουρη πως η καθημερινότητά μου θα εξακολουθήσει να είναι γεμάτη, αφού τα παιδιά μου θα αναπληρώσουν τον χρόνο που διέθετα για τις πρόβες και τα live. Μου ήταν δύσκολο να αποχωρίζομαι τόσες ώρες την οικογένειά μου. Ειδικά το μικρό μου παιδί που πιανόταν από τα πόδια μου κάθε φορά και με παρακαλούσε να μην φύγω.

Η κριτική επιτροπή σχολιάστηκε και αρνητικά και θετικά. Περισσότερο ίσως αρνητικά από τους διαγωνιζόμενους. Πιστεύεις ότι οι κριτική της, όλο αυτό το διάστημα και κατά τη διάρκεια του show, ήταν ωστόσο εύστοχη;
Νομίζω ότι η κριτική επιτροπή δεν ήταν άδικη μαζί μας. Μπορεί κάποιες φορές να μην έκριναν όλα τα ζευγάρια με τα ίδια κριτήρια. Ίσως αυτό να ενόχλησε περισσότερο. Όσον αφορά τις κριτικές τους για μένα, προσπαθούσα μέσα από αυτές να με κάνουν καλύτερη κάθε φορά.


 


Tags: DanSing for you, Μόνικα Μελέκκη, People, Gossip

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)