ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Olivier Theyskens

Η συνέντευξη του στο περιοδικό Forbes


O βέλγος σχεδιαστής, Olivier Theyskens έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό Forbes και μίλησε για την Kate Middleton και κατά πόσο θεωρεί την Δούκισσα του Cambridge style icon. Για την δουλειά του στο brand Theory, για την Michelle Obama και ο ίδιος δηλώνει ότι σίγουρα θα μπορούσε να ζήσει γυμνός. Το λατρεύει! Επιλέξαμε τα πιο juicy  σημεία της συνέντευξης και σας τα παρουσιάζουμε!

Ασχολείσαι καθόλου με τις ενδυματολογικές επιλογές των Kate Middleton και Michelle Obama;
Μου αρέσει να βλέπω τι φοράνε, αλλά δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα. Αν κάθε πρωί ντύνεσαι γνωρίζοντας ότι ολόκληρος ο κόσμος παρακολουθεί τις εμφανίσεις σου, η χαρά και ο αυθορμητισμός των επιλογών σου χάνονται.

Παρακολουθείς την δουλειά συναδέλφων σου;
Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρείς και να ενημερώνεσαι. Πάντα κοιτώ τι κάνουν οι άλλοι, ακόμα και για να έχω υπόψη μου να μην κάνω τα ίδια.

Ποιος είναι ο λόγος που επέλεξες μετά την θητεία σου σε μεγάλους πολυτελείς οίκους να αναλάβεις ένα εμπορικό label;
Με αφορά να σχεδιάζω πράγματα πιο προσιτά που αφορούν περισσότερο κόσμο. Όταν ξεκίνησα στον οίκο Ricci, έφτιαχνα street wear για πολύ cool νεαρά κορίτσια. Οι τιμές τους όμως ήταν για τον τέταρτο όροφο του Bergdorf Goodman δίπλα στα ρούχα της Carolina Herrera. Δυστυχώς, τα cool κορίτσια μου δεν μπορούσαν να τα αποκτήσουν. Όταν έφυγα από τον οίκο, παρατήρησα παντού γύρω μου κορίτσια που φορούσαν πανέμορφα μεταξωτά φορέματα από τα Zara και τα H&M. Τότε συνειδητοποίησα ότι αυτό ήθελα να κάνω, να σχεδιάζω φορέματα που ο κόσμος μπορεί να αγοράσει. Κάπως έτσι ένιωσα ότι τα Theory ήταν σωστότατη επιλογή. Οι ίδιοι άνθρωποι που αγόρασαν τις προσωπικές μου συλλογές κάποτε είναι που αγοράζουν σήμερα Theysken’s Theory

Editor’s tip: Δείτε από κοντά την συλλογή Theysken’s Theory στην boutique Must. Ίωνος 16, Έγκωμη. Τηλ. 22661301 www.mustboutique.com


Tags: Olivier Theyskens, Must boutique, Συνεντεύξεις, celebs, Αυτή τη σεζόν

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)