ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

Νότα Συρίμη – Διατροφολόγος

newsroom must


Αποφοίτησε το 2008 από το Πανεπιστήμιο του Reading στην Αγγλία όπου απέκτησε BSc in Nutrition & Food Science. Συνέχισε τις Σπουδές της μέσω του Central YMCA Qualification Αγγλίας (CYQ), και απέκτησε επίσης Certificate in Fitness Instructing (QCF)- Exercise and Physical Activity for Children.

Είναι κάτοχος MBA στην Διοίκηση Επιχειρήσεων – από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Είναι επίσης διπλωματούχος από το Royal Institute of Public Health UK, για την υγιεινή των τροφίμων. Έχει διεξαγάγει έρευνα για την σχέση μεταξύ των φλαβανοιδών και το ρίσκο για καρδιακά νοσήματα. Παρακολουθεί σε τακτά χρονικά διαστήματα επιμορφωτικά σεμινάρια διατροφής και διαιτολογίας στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Από τον Ιανουάριο του 2012 έχει λειτουργήσει ένα εξειδικευμένο κέντρο το Nutrihome το οποίο παρέχει καθοδήγηση και συμβουλές για σωστή και υγιενή διατροφή, για όλες τις ηλικίες καθώς και εξειδικευμένα μαθήματα εκγύμνασης για παιδιά ηλικίας 5-15 ετών. Είναι εγγεγραμμένο μέλος του Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Νίκου Γεωργίου 12Α, 2023 Δασούπολη, Λευκωσία
Ηλεκτρονική Διεύθυνσηnota.syrimi@gmail.com
Τηλέφωνο: 22261040


Tags: Νότα Συρίμη, Διατροφολόγος, Fitness, Βιογραφικό