ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Μαρία Μιχαήλ

''Ο υγιής ανταγωνισμός δεν υφίσταται πλέον στο DanSing''


Από το 1ο μέχρι και το 6ο live, από το οποίο και αποχώρησε, η εξέλιξή της στον χορό ήταν κατακόρυφη. Η Μαρία Μιχαήλ αποδίδοντας φιγούρες με υψηλό βαθμό δυσκολίας και ο παρτενέρ της John , κατάφεραν να εντυπωσιάσουν πολλές φορές την κριτική επιτροπή, που όμως στο τελευταίο live μάλλον τους αδίκησε με τη χαμηλή βαθμολογία, κατατάσσοντάς τους στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Παρά την αποχώρησή της, η γλυκιά ηθοποιός σε επικοινωνία που είχε με το must.com.cy δήλωσε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να αποχωρήσει από το DanSing, αφού ο υγιής ανταγωνισμός και η παρεΐστικη ατμόσφαιρα του Greenroom απουσίαζαν από τα τελευταία live.

H χορογραφία σας στο 6ο live ήταν εντυπωσιακή και ιδιαίτερα δύσκολη, τουλάχιστον για κάποιον ο οποίος δεν έχει εμπειρία στον χορό. Παρόλα αυτά εισπράξατε πολύ χαμηλή βαθμολογία από την κριτική επιτροπή.
Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα. Δεν κάναμε πολλές πρόβες και η χορογραφία ήταν δύσκολη. Θα μπορούσαμε να επιλέξουμε κάτι πολύ πιο εύκολο. Στον πίνακα κατάταξης ήμασταν τελευταίοι, οπότε το περιμέναμε ότι θα φεύγαμε, γιατί όταν είσαι τελευταίος στη γενική βαθμολογία δύσκολα μπορεί ο κόσμος να σε ανεβάσει. Ο κόσμος παρόλα αυτά μας στήριξε από την αρχή μέχρι και την αποχώρησή μας.

Πώς αισθάνεσαι τώρα που για σένα η εμπειρία του DanSing έχει κάνει τον κύκλο της;
Ήταν η κατάλληλη στιγμή να φύγουμε. Το τελευταίο διάστημα δεν υπήρχε το κλίμα στο οποίο είχαμε συνηθίσει. Οι επαγγελματίες χοροδιδάσκαλοι ξεκίνησαν έναν ανταγωνισμό που δεν είναι υγιής και το διαπίστωσα ιδιαίτερα την εβδομάδα που μας πέρασε. Ξαφνικά βλέπει ο ένας τον άλλο ανταγωνιστικά. Το ένα ζευγάρι άρχισε να τονίζει τα λάθη και τις αδυναμίες του άλλου. Ασκείται κριτική με μια μορφή που δεν υπήρχε στο ξεκίνημα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για όλα αυτά. Ευτυχώς με τον παρτενέρ μου είχαμε την ίδια αντίληψη. Δεν το είδαμε ποτέ πολύ στα σοβαρά, με την έννοια του να γίνουμε ανταγωνιστικοί. Κάποιος κατά τη διάρκεια της πρόβας, μου είπε ότι δεν παίρνω στα σοβαρά τη συμμετοχή μου. Τι θα έπρεπε να κάνω δηλαδή; Να γίνω ανταγωνιστική;

Παρακολουθώντας το DanSing την Κυριακή, θα μπορούσε να διαπιστώσει κανείς αυτό που λες, αφού κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της Αγγέλας με τους κριτές, η χορεύτρια έδειξε ενοχλημένη όταν η κριτική επιτροπή της είπε ότι επαναλαμβάνει συχνά τις ίδιες χορογραφίες. Από το Greenroom, ο Αντώνης απαντώντας στην Αγγέλα που υποστήριξε ότι όλοι το κάνουν, έδειξε ενοχλημένος.

Πριν το 6ο live είχαμε meeting με τον Γιώργο Χουλιάρα, ο οποίος μας ανακοίνωσε ότι αυτή την εβδομάδα θα έπρεπε να εμφανιστούμε δύο φορές. Είχαμε την επιλογή και το ελεύθερο να δημιουργήσουμε δύο εντελώς διαφορετικές χορογραφίες ή να επαναλάβουμε μια που ήδη έχει παρουσιαστεί σε προηγούμενα live με κάποιες αλλαγές φυσικά. 
Η Αγγέλα μάλλον επέλεξε να μην εμφανιστεί με δύο διαφορετικές χορογραφίες και είχε δικαίωμα να το κάνει. Έχω την εντύπωση ότι η κριτική επιτροπή δεν γνώριζε γι’ αυτή τη λεπτομέρεια.


 


Tags: Mαρία Μιχαήλ. John C, DanSing, People, Gossip

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)