ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Xρήστος Γρηγοριάδης

Μεγάλη τιμή να μας θεωρούν φαβορί


Το ζευγάρι του DanSing, Χρήστος Γρηγοριάδης και Έλενα Αναγιωτού, είναι αυτό που κατάφερε να συλλέξει τέσσερα άριστα από την κριτική επιτροπή, πρώτη φορά στα live του ψυχαγωγικού show, για την εκπληκτική και συγκινητική του ερμηνεία στο τραγούδι «Μαμά Γερνάω». Δύο παρουσίες που φαίνεται πως οι ψυχές τους ενώθηκαν έγκαιρα, ώστε μετά και το 6ο  live να θεωρούνται φαβορί από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Το must.com.cy επικοινώνησε με τον ηθοποιό, ο οποίος παραδέχεται οτι θέλει τουλάχιστον να φτάσει στον τελικό. 

 

Ο Ανδρέας Αζάς μετά και την αποχώρησή του από το 6ο live χαρακτήρισε εσένα και την παρτενέρ σου ως φαβορί για τον τελικό του DanSing.
Ελπίζω απλά ότι θα πάμε στον τελικό. Δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά θέλω να έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε περισσότερο. Να δημιουργήσουμε σε περισσότερα κομμάτια. Θα χαρώ εξίσου για οποιονδήποτε βγει «νικητής» από το DanSing. Είναι όμως μεγάλη μας τιμή που ο Ανδρέας Αζάς πιστεύει τόσο πολύ σε εμάς.

Το κοινό φαίνεται πως επίσης πιστεύει στην προσπάθειά σας και σας στηρίζει. Εσύ με τη σειρά σου τους ευχαριστείς δημόσια μέσω της προσωπικής σου σελίδας στο Facebook.
Δεν αισθάνομαι ότι έχουμε σταθερό κοινό και οργανωμένους θαυμαστές. Πιστεύω ότι ο κόσμος όσο είμαστε καλοί θα μας στηρίζει. Αισθάνομαι την αγάπη του κόσμου από την τεράστια στήριξή του.

Έχεις αισθανθεί κούραση από τις πρόβες και τη διαδικασία; Ανυπομονείς να τελειώσει ώστε να επιστρέψεις στην καθημερινότητά σου;
Δεν υπάρχει περίπτωση. Και μήνες να διαρκούσε δεν θα το έλεγα αυτό. Είναι μεν κουραστικό. Η σκέψη, το στήσιμο, οι πρόβες, τα τραγούδια και ειδικά το γεγονός ότι είμαστε ντουέτο, που είναι πιο δύσκολο από το solo, είναι μια διαδικασία τεράστια που ωστόσο δεν παύει να είναι ενδιαφέρουσα.
 


Tags: Xρήστος Γρηγοριάδης, Έλενα Αναγιωτού, DanSing

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)