ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Aντρέας Φυλακτού

''Προκαλώ τους κριτές να βρούν καλύτερο show απο το DanSing''


Η ενέργειά του, κάνει πάντα κατα τη διάρκεια του DanSing for you την διαφορά, αφού και στα έξι Live εμφανίζεται πάντα χαμογελαστός, ευδιάθετος και γεμάτος ενέργεια. Με την καθοδήγηση της παρτενέρ του Αγγέλικα αλλά και με την στήριξη του κοινού και των κριτών, κατάφερε να παραμείνει στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα και να ετοιμάζεται για άλλη μια εβδομάδα να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις χορευτικές του ικανότητες. Το must.com.cy επικοινωνησε με τον ηθοποιό και έμαθε τί συμβαίνει στα παρασκήνια του DanSing κατα τη διάρκεια των προβών αλλά και όταν οι κάμερες δεν μεταδίδουν.

Πώς είναι η ατμόσφαιρα στα παρασκήνια του DanSing for You μετά και την ολοκλήρωση του 6ου live;
Η ατμόσφαιρα είναι πολύ ευχάριστη. Σιγά σιγά όμως τα ζευγάρια λιγοστεύουν και αρχίζει να μας κακοφαίνεται. Γελάμε πολύ και πειράζουμε ο ένας τον άλλο όπως τα μικρά παιδιά.

Αισθάνεσαι ότι έχεις εξελιχθεί χορευτικά από το πρώτο live;
Νομίζω πως η ψηφοφορία και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού μιλούν από μόνα τους. Είμαστε σε καλό επίπεδο.

Τι επιλέξατε να παρουσιάσετε την επόμενη Κυριακή;
Στο επόμενο live θα εμφανιστούμε δύο φορές, όπως όλα τα ζευγάρια, με δύο διαφορετικά είδη χορού. Cha cha και Jive.

Ποιο σε αγχώνει περισσότερο;
Κανένα. Το μόνο που με αγχώνει λίγο είναι το γεγονός ότι θα πιεστούμε περισσότερο, έχοντας δύο εμφανίσεις. Είμαι όμως αισιόδοξος ότι θα τα πάμε πολύ καλά.

Έχουν ακουστεί πολλά για την αυστηρότητα της κριτικής επιτροπής. Ποια είναι η δική σου άποψη για τους κριτές;
Αλίμονο να αρέσουμε σε όλους. Προκαλώ όμως την κριτική επιτροπή να θυμηθεί καλύτερο ψυχαγωγικό show στα χρονικά της κυπριακής τηλεόρασης.

Η καινούργια τηλεοπτική σεζόν σε βρίσκει στο ΡΙΚ και στη σειρά Στην άκρη του παραδείσου. Υπάρχουν κάποια άλλα τηλεοπτικά σχέδια γι’ αυτή τη σεζόν;
Θα εμφανιστώ ως guest στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 Ό,τι αγάπησα και πιθανότατα θα συμμετάσχω στο MEGA, σε σειρά για την οποία ακόμα δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες


Tags: Aντρέας Φυλακτού, DanSing, ΜΕGA, ANT1, ΡΙΚ

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)