ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Τα κορίτσια ζητάνε να αφαιρεθούν σχεδόν όλα τα χείλη του αιδοίου

Designer vagina: Αιδοιοπλαστική είναι το νέο trend

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Designer vagina η νέα τάση της εποχής

    Designer vagina η νέα τάση της εποχής

Οι γυναίκες όχι μόνο έχουν εξοικειωθεί με τις πλαστικές επεμβάσεις, αλλά τις πραγματοποιούν και σε πολύ μικρή ηλικία. Οι δημοφιλέστερες είναι η αυξητική στήθους, η ρινοπλαστική και η αιδοιοπλαστική η οποία αποτελεί και το νέο trend, που από ότι φαίνεται ήρθε για να μείνει!

Μια έρευνα που διεξήχθη σε μια από της διασημότερες κλινικές της Βρετανίας έδειξε ότι τα τελευταία 4 χρόνια γυναίκες μεταξύ των ηλικιών 18 και 24 πραγματοποιούν τη χειρουργική επέμβαση μείωσης χειλέων αιδοίου περισσότερο από κάθε άλλη ηλικιακή ομάδα.

Η επέμβαση είναι γνωστή ως «Designer vagina» και θεωρείται η νέα μόδα στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής.

Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται 1000 αιδοιοπλαστικές, ενώ η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς.

Οι γιατροί παραξενεύτηκαν με αυτή την αυξανόμενη ζήτηση επειδή κάποιες από τις πλαστικές αοιδού είναι αχρείαστες αφού δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα που να χρειάζεται νυστέρι. «Μια από τις πιθανές αιτίες που έχει κάνει τις νεαρές γυναίκες να έχουν σχηματίσει συγκεκριμένα πρότυπα είναι σίγουρα η επαφή με την πορνογραφία εξηγούν οι γιατροί».

Παράλληλα προσπαθούν να εξηγήσουν τα κορίτσια πως το πρότυπο αοιδού το οποίο έχουν στο μυαλό τους δεν συνάδει με την πραγματικότητα.

"Τα κορίτσια ζητάνε να αφαιρεθούν σχεδόν όλα τα χείλη του αιδοίου και πως συχνά καταφτάνουν στο ιατρείο με περιοδικά Playboy σαν παράδειγμα", αποκαλύπτουν οι πλαστικοί χειρούργοι.

Mόδα - Τάση της εποχής:
Οι πλαστικοί χειρούργοι συμπληρώνουν πως η ζήτηση για την αιδοιοπλαστική αυξάνεται επειδή είναι της μόδας και τα στενά κολάν, τα yoga pants. Το ύφασμα και η εφαρμογή αυτών των ρούχων αποκαλύπτει «ξεκάθαρα» την ανατομία του επίμαχου σημείου, και οι γυναίκες θέλουν να είναι τέλειο!

 


Tags: Designer vagina, νέα, τάση, trend, πλαστικός, αιδοιοπλαστική, έρευνα, γυναίκες, playboy

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)