ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Χριστίνα Παυλίδου

''Ευχάριστο και δύσκολο να εργάζομαι με τα παιδιά μου''


Aπό τις πιο αγαπημένες πρωταγωνίστριες της κυπριακής τηλεόρασης, η Χριστίνα Παυλίδου πρωταγωνιστεί φέτος στο πλευρό πολύ γνωστών και ταλαντούχων ηθοποιών, στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 Λύκε, Λύκε είσαι εδώ; σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γιώργου Τσιάκκα. Μια σπαρταριστή κωμωδία που καταγράφει πιο ρεαλιστικά από ποτέ την καθημερινότητα της σύγχρονης οικογένειας. Το must.com.cy επικοινώνησε με την «Ειρήνη» της σειράς, για να μάθει τα πάντα γύρω από τον ρόλο που η Χριστίνα Παυλίδου θεωρεί μικρογραφία της δικής της καθημερινότητας. 

 

 

Πώς είναι η εμπειρία του να συνεργάζεσαι με τα παιδιά σου στη σειρά;
Mου είναι καταρχήν ευχάριστο, γιατί τα έχω συνέχεια κοντά μου. Είναι και δύσκολο όμως, γιατί έχω την ευθύνη να μην αισθάνονται καταπίεση στο γύρισμα. Τα παιδιά θέλουν να παίζουν, να υπάρχουν σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, έχουν επιθυμίες και αυτό το σεβόμαστε.

Πόσο κοντά στη Χριστίνα Παυλίδου είναι η τηλεοπτική Ειρήνη;
Αυτός ο ρόλος αισθάνομαι ότι είναι πολύ κοντά μου. Είναι μια μικρογραφία της ζωής μου, της καθημερινότητάς μου. Προσπαθώ να είμαι όσο μπορώ ρεαλιστική και απλή, όπως και στην καθημερινότητά μου. Δεν παίζω όπως θα έπαιζα σε μια δραματική σειρά. Νιώθω ότι ο κόσμος δεν με έχει συνηθίσει με αυτό το πρότυπο. Δεν φοράω περούκες ούτε κάτι που δεν με αντιπροσωπεύει όπως σε άλλες περιπτώσεις.

Τι να περιμένουμε στη συνέχεια της σειράς; Θα υπάρξουν ανατροπές;
Προσπαθούμε να είμαστε ρεαλιστές. Ο τηλεθεατής θα πρέπει να περιμένει πολύ δυνατά επεισόδια, ανατροπές αλλά και νέα πρόσωπα τα οποία σύντομα θα ενταχθούν στη σειρά.

Έχουμε συνηθίσει να σε βλέπουμε να μεταμορφώνεσαι κατά καιρούς, να αλλάζεις το look σου και να κάνεις τη διαφορά. Σκέφτεσαι να αλλάξεις κάτι στην εμφάνισή σου αυτό το διάστημα;
Βαριέμαι να μην το κάνω. Μ’ αρέσει να μεταμορφώνομαι εξωτερικά, όμως δεν σκέφτομαι να κάνω κάποια αλλαγή, τουλάχιστον μεγάλη, εκτός κι αν ο Γιώργος Τσιάκκας το αποφασίσει για τις ανάγκες του ρόλου μου. Είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζομαι όπως είμαι. Είμαι η Χριστίνα. Ο ρόλος μου προς το παρόν δεν απαιτεί αλλαγές. Μπορεί όμως ο Γιώργος να μου το ζητήσει κάποια στιγμή.

Ακολουθείς συγκεκριμένα μυστικά ομορφιάς για την εμφάνισή σου;
Φοβερά μυστικά ομορφιάς δεν υπάρχουν. Τρέφομαι σωστά και ακολουθώ την υγιεινή διατροφή, επιλέγοντας τη μεσογειακή κουζίνα ως βάση. Είμαι εναντίον των junk food. Είμαστε ό,τι τρώμε άλλωστε. Επίσης γυμνάζομαι όταν έχω χρόνο. Μακάρι να είχα και περισσότερο χρόνο για ύπνο!

 


Tags: Χριστίνα Παυλίδου, Λύκε, Λύκε είσαι εδώ:, Γιώργος Τσιάκκας, ΑΝΤ1, Μυστικά Ομορφιάς

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)