ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Renée Zellweger: Όταν το νυστέρι γίνεται εμμονή

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Renée Zellweger, απίσευτο αλλά στην φωτογραφία είναι ο ίδιος άνθρωπος

    Renée Zellweger, απίσευτο αλλά στην φωτογραφία είναι ο ίδιος άνθρωπος

Είμαστε υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων… αυτό εννοείτε. Όταν μια γυναίκα έχει την ανάγκη να αλλάξει κάτι επάνω της, επειδή την ενοχλεί και υποβιβάζει την αυτοπεποίθηση της δεν έχει λόγο να μην μπει στο χειρουργείο μετά από ώριμη σκέψη εννοείτε. Πλέον άλλωστε οι πλαστικές επεμβάσεις είναι εγχειρήσεις  ρουτίνας.

Όμως μια παροιμία λέει "παν μέτρον άριστον" κάτι το οποίο στην προκειμένη περίπτωση δεν ισχύει.

Η Renée Zellweger απ΄ότι φαίνεται μπήκε στο χειρουργείο και βγήκε άλλος άνθρωπος. Από γλυκιά και συμπαθητική μεταμορφώθηκε σε μια ανέκφραστη πλαστικοποιημένη γυναίκα… Κρίμα.

Το κορίτσι της διπλανής πόρτας με τον ακομπλεξάριστο χαρακτήρα, που γνωρίσαμε στην ταινία «Bridget Jones's Diary», δεν υπάρχει πια.

Η ηθοποιός απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους στα 21α βραβεία «Γυναίκες του Hollywood» και από εκείνη την στιγμή η εικόνα της κάνει τον γύρω του διαδικτύου, όχι κι άδικα!

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αμερική τα 2/3 των ασθενών που καταφεύγουν σε αισθητικές επεμβάσεις είναι άτομα που το έχουν ξανακάνει και στο παρελθόν. Αυτό σημαίνει ότι η πλαστική χειρουργική αποτελεί μια ακόμη έκφραση εθισμού, ο οποίος πιθανόν να οφείλεται στην αδυναμία ικανοποίησης του ατόμου με την εικόνα του. Μάλλον σε αυτά τα δύο τρίτα ανήκει και η Renée Zellweger.


Tags: πλαστικό, γυναίκα, Renée Zellweger, εμμονή, celebs, πριν, μετά

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)