ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Το φαινόμενο Megan Fox

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Η τεράστια αλλαγή!

    Η τεράστια αλλαγή!

Με το που έκανε το ντεμπούτο της στον κόσμο του θεάματος, η Megan Fox κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να κεντρίσει τα βλέμματα όχι τόσο για το υποκριτικό της ταλέντο αλλά για την αψεγάδιαστη και εκθαμβωτική ομορφιά της. Πολλοί την χαρακτήρισαν ως την νέα «Angelina Jolie», αφού η εξωτερική της εμφάνιση δεν είχε τίποτα να ζηλέψει απο αυτή!

Υπέροχες γωνίες στο πρόσωπο, έντονα ζυγωματικά, γαλανά γατήσια μάτια, σαρκώδης χείλη, γαλλική μύτη. Η τέλεια ομορφιά. Το θέμα είναι ότι δεν είναι τα καλά γονίδια που ευθύνονται αλλά ο σπουδαίος πλαστικός χειρούργος ο οποίος την ανέλαβε εξολοκλήρου.

Από ένα γλυκό κορίτσι την μετέτρεψε σε μια αιθέρια γυναίκεια ύπαρξη. Η εμμονή της με τις πλαστικές είναι εμφανής, άλλωστε λόγο αυτής της ομορφιάς αποθεώνεται και είναι περιζήτητη στο Hollywood!

Όμως δυστυχώς η εξάρτηση της στις πλαστικές την οδηγεί πλέον σε λάθος αποτελέσματα.

Η μανία της με τα botox την έκαναν ανέκφραστη. Είναι δυνατόν να είσαι ηθοποιός και να μην μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου μέσω του προσώπου σου; Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που τις τελευταίες ημέρες ολόκληρο το Hollywood την σχολιάζει αρνητικά. Παράλληλα, πολλά πηγαδάκια υποστηρίζουν πως το παράκανε με αποτέλεσμα να δείχνει μεγαλύτερη από την ηλικία της!

Εμείς την λατρεύουμε και δεν αμφισβητούμε την ομορφιά της αλλά ας σταματήσει τις επεμβάσεις…. για να μην φτάσει στο άλλο άκρο.

Άλλωστε πολλές διάσημες κυρίες από την ανάγκη τους να μοιάζουν θεές παραμορφώθηκαν!

 


Tags: Megan Fox, πλαστικές επεμβάσεις, ομορφιά, μανία, Hollywood, μεταμόρφωση

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)