ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κερδίστε τον νέο ορό της Clinique, Smart Custom Repair Serum

Γαβριέλα Αγησιλάου


 • Smart Custom Repair Serum

  Smart Custom Repair Serum

Οι τυχερές του διαγωνισμού της Clinique είναι:

 1. Έλενα Θεοδωρίδου Λευκωσία
 2. Δήμητρα Κοτζακουλάκη Λευκωσία
 3. Γιολάντα Μοράρη Λεμεσός
 4. Μαρία Τιτσινίδου Πάφος
 5. Σκεύη Χριστοφή Λάρνακα

Ποια είναι η ανάγκη επανόρθωσης στην δική σας επιδερμίδα; Απαντήστε σε αυτή την απλή ερώτηση, συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ, και κερδίστε τον νέο ορό της Clinique, Smart Custom Repair Serum.  Όποια κι αν είναι η ανάγκη της επιδερμίδας σας αυτός ο ορός θα σας δώσει την λύση.
Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι της 15 Οκτωβρίου και θα κληρωθούν 5 τυχερές . Το δώρο είναι αξίας €65.00

Το 1968 η Clinique πρωτοστάτησε στην εξατομικευμένη περιποίηση της επιδερμίδας, προσφέροντας μία δερματολογική λύση για κάθε τύπο επιδερμίδας και κάθε ανάγκη.

Κάθε επιδερμίδα έχει να πει μια ιστορία. Υπάρχει φθορά που βλέπετε και φθορά που δεν είναι ακόμα ορατή στην επιδερμίδα. Και οι δύο τύποι φθοράς στέλνουν σήματα που ενεργοποιούν τον Νέο ορό. Το ΝΕΟ CIinique Smart Custom Repair Serum προσφέρει στοχευμένη επανόρθωση με ορατά αποτελέσματα στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της επιδερμίδας. Πάνω από 5 χρόνια, οι επιστήμονες της Clinique διεξήγαγαν μελέτες και δοκιμές για να καταφέρουν να συνδυάσουν υψηλά δραστικά συστατικά με καταπραϋντικά συστατικά, σε μια τέλεια ισορροπία. Και δεν ήταν καθόλου εύκολο κατόρθωμα. Το αποτέλεσμα – ένα κοκτέηλ συστατικών που συνυπάρχουν αρμονικά, προσφέροντας τον πιο ισχυρό αλλά  ταυτόχρονα πολύ απαλό ορό που έχει δημιουργήσει ποτέ η Clinique.

Το Clinique Smart Custom Repair Serum είναι μια επαναστατική σύνθεση που συνδυάζει τη δύναμη από 37 πατέντες, για να προσφέρει στοχευμένη επανόρθωση. Η σύνθεση χρησιμοποιεί τεχνολογία επανόρθωσης με ακρίβεια, για τη φθορά που φαίνεται και αυτή που δεν είναι ορατή. Η επιδερμίδα με φθορά στέλνει μηνύματα- σήματα. Το Clinique Smart Custom Repair Serum αντιλαμβάνεται αυτά τα μηνύματα και προσφέρει τα κατάλληλα συστατικά ώστε να ξεκινήσει η ορατή επανόρθωση της φθοράς. Εάν τα συστατικά δεν είναι αναγκαία για κάποια συγκεκριμένη ανάγκη της επιδερμίδας, τότε παραμένουν σε επαγρύπνιση. Η σύνθεση είναι τόσο έξυπνη.

Το Clinique Smart Custom Repair Serum προσφέρει στοχευμένη επανόρθωση όπως και όπου χρειάζεται και κλινικά πειράματα έχουν αποδείξει την δράση του.

Πως λειτουργεί

 • Βελτιώνει την επιδερμίδα με καταπραϋντικά συστατικά:Η επιδερμίδα με χρόνια φλεγμονή, δεν έχει την απαιτούμενη ενέργεια για να επανορθώσει την φθορά. Όταν η επιδερμίδα ηρεμήσει, έχει την ενέργεια που χρειάζεται για να χρησιμοποιήσει επανορθωτικά συστατικά. Η σύνθεση του Clinique Smart Custom Repair Serum αποτελείται από ένα σύμπλεγμα καταπραϋντικών συστατικών, κάνοντας ικανά συστατικά σε υψηλή συγκέντρωση να επανορθώνουν στοχευμένα την επιδερμίδα, σύμφωνα με τις ανάγκες της επιδερμίδας, χωρίς ερεθισμούς.
 • Στοχεύει στον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, στις σκούρες κηλίδες και στη θαμπή όψη
 • Ομοιόμορφος χρωματικός τόνος
 • Μειώνει την εμφάνιση των σκούρων κηλίδων
 • Βελτιώνει τη λάμψη, την απαλότητα και την φωτεινότητα
 • Στοχεύει στις γραμμές, ρυτίδες & στη χαλάρωση  και μειώνει την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων
 • Συσφίγγει και ανορθώνει την επιδερμίδα
 • Διατηρεί την υγρασία και την ελαστικότητα της επιδερμίδας
 • Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 100% Χωρίς Άρωμα.


 

 


Tags: Smart Custom Repair Serum, ορός, διαγωνισμός, ομορφιά, τυχερές, κλήρωση, Οκτώβρης

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ