ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Wize and Ope: Κάντε Like κερδίστε ένα ρολόι Gummy white, αξίας €79!

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Wize and Ope rολόι Gummy white, αξίας €79

    Wize and Ope rολόι Gummy white, αξίας €79

Η νικήτρια του διαγωνισμού είναι η Νίκη Κερτεμίου από την Λευκωσία.

Open your mind and wear wize and ope

«Open your mind» όπως λένε και οι δημιουργοί του και ανακαλύψτε τον κόσμο του Wize and Ope … μπαίνοντας στο facebook page wizeandope Cyprus. Κάντε Like και μπείτε στην κλήρωση για ένα ρολόι Gummy white, αξίας 79 ευρώ!  

Ένα νέο παριζιάνικο Brand ήρθε στην Κύπρο και έχει ενθουσιάσει με τα Designs και τις προσιτές τιμές του. Το WIZE είναι για το «wise» που σημένει σοφός  και το ΟPE  για τo «open minded». Το Wize & Οpe  δεν είναι μόνο ένα εμπορικό σήμα προϊόντων, είναι τρόπος ζωής!

Οι Δημιουργοί τoυ είναι  εμπνευσμένοι από τον σύγχρονο πολιτισμό, από το street - wear, τα αθλήματα δράσης , την παγκόσμια ποπ και hip hop κουλτούρα. Έχει αγκαλιαστεί από τους εφήβους και τους ενήλικες.

Ο γνωστός και βραβευμένος με Grammy ράπερ Lil Wayne είναι  μεγαλομέτοχος της εταιρείας «WIZE & OPE» και δημιουργεί γι αυτήν σχέδια που εκφράζουν την μοναδικότητα και το ανοιχτό μυαλό.

Κάτω από την επωνυμία  Wize & ope μπορείτε να βρείτε μοναδικά ρολόγια, γυαλιά ηλίου, earphones, headphones, t-shirts και gadgets όλα σε εξαιρετικές ποιότητες και πολύ προσιτές τιμές. 

Χαρακτηριστικά ρολογιού

  • Μέγεθος ρολογιού 54 χιλιοστά
  • Αδιάβροχο μέχρι 100 μέτρα
  • Χρονόμετρο
  • Ξυπνητήρι
  • Ημερομηνία

 


Tags: Wize and Ope, Like, κερδίστε, διαγωνισμός, ρολόι, Gummy white, αξίας €79

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ