ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κάντε like και κερδίστε προϊόντα περιποίησης σώματος Collistar αξίας 100 ευρώ

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • 5 τυχεροί θα κερδίσουν περιποίησης σώματος Collistar, αξίας 100 ευρώ ο κάθε ένας!

    5 τυχεροί θα κερδίσουν περιποίησης σώματος Collistar, αξίας 100 ευρώ ο κάθε ένας!

Πατήστε εδώ και κάντε LIKE το fanpage της Collistar Cyprus και διεκδικήστε θέση στο διαγωνισμό.

5 τυχεροί θα κερδίσουν προϊόντα περιποίησης σώματος Collistar, της επιλογής τους, αξίας 100 ευρώ ο κάθε ένας!

Η σειρά Special Perfect Body της Collistar, είναι η ιδανική φροντίδα σώματος για κάθε γυναίκα, αφού για πάνω από τριάντα χρόνια ειδικεύεται στην φροντίδα και την ομορφιά του γυναικείου σώματος.

Έχει την ικανότητα να ερμηνεύει τις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε γυναίκας. Η «Collistar» γυναίκα διαθέτει μία εμφάνιση και μία γοητεία τα οποία την καθιστούν ιδιαίτερα ξεχωριστή. Είναι πρωτοπόρα και επιλεκτική. Είναι πολύ δεκτική στις καινούριες ιδέες και επιπλέον εκτιμά το δυναμισμό και τη ζωντάνια όπως επίσης τη συνοχή και την αποφασιτικότητα μίας επωνυμίας προϊόντων. Μόλις εντοπίσει το πρόβλημα επιβάλλεται να το διορθώσει ψάχνοντας τις πιο καινοτόμες και ουσιαστικές λύσεις:

Αυτή είναι και η αποστολή της Collistar.
Σε μια αγορά όπου το πλήθος των επωνυμιών και οι ασταμάτητες παρουσιάσεις καινούριων προϊόντων διατρέχουν τον κίνδυνο να αλλοιώσουν την έννοια της έρευνας, η Collistar συνεχίζει να εκπλήσσει με πρωτοποριακά προϊόντ, ως αποτέλεσμα μίας συστηματικής και εξελισσόμενης έρευνας.
Χάρη σε αυτή την ειδική φόρμουλα και τη μαγική αλχημεία, η Collistar εδώ και έντεκα χρόνια έχει παραμείνει νούμερο 1 στα Ιταλικά Αρωματοπωλεία.

Οροί και προϋποθέσεις διαγωνισμού:
1. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τη Γεώργιος Πέτρου Λτδ, αντιπρόσωποι - διανομείς της επωνυμίας Collistar στην Κύπρο.
2. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν κάνει “Like” το fan page της Collistar Cyprus, μέχρι τις 7 Ιουλίου 2014 και είναι μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου.
3. 5 τυχεροί κερδίζουν προϊόντα περιποίησης σώματος Collistar της επιλογής τους, αξίας €100. Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με μετρητά και ούτε μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με άλλη προσφορά ή έκπτωση.
4. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουλίου 2014.
5. Τα ονόματα των τυχερών που θα κερδίσουν θα δημοσιευθούν στο fanpage της Collistar Cyprus.
6. Οι τυχεροί θα πρέπει να παραλάβουν τα δώρα τους από τα γραφεία της Γεώργιος Πέτρου Λτδ, (Άρεως 50, 2234 Λατσιά, Λευκωσία), το αργότερο εντός 30 ημερών από την ημερομηνία της κλήρωσης. Σε αντίθετη περίπτωση ο νικητής θα ακυρώνεται.
7. Κάθε πρόσωπο που συμμετέχει στο διαγωνισμό θεωρείτε ότι αποδέχεται να συμμετέχει σε προβολή του διαγωνισμού στο fanpage της Collistar Cyprus.
8. Συμμετοχή στο διαγωνισμό συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των πιο πάνω όρων του διαγωνισμού.

 

 


Tags: πέντε, τυχεροί, προϊόντα, περιποίησης, σώματος, Collistar, 100 ευρώ, διαγωνισμός, like

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ