ΟΜΟΡΦΙΑ

Trussardi a way: Ένα ταξίδι, μια ανακάλυψη

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Τα δύο νέα αρώματα ζωντανεύουν  αυτές τις πιθανές διαδρομές διαφυγής και εξερεύνησης

    Τα δύο νέα αρώματα ζωντανεύουν αυτές τις πιθανές διαδρομές διαφυγής και εξερεύνησης

" Το A WAY είναι μια μελέτη  που απεικονίζει τις νέες γενιές με μια καινοτόμα, σύγχρονη όψη. Αντανακλά μια νέα, φρέσκια κουλτούρα στην οποία η ατομική έκφραση είναι όλο και πιο σημαντική για την προσωπική επιβεβαίωση. Αυτή η μελέτη δημιουργήθηκε για να εκπροσωπεί τα άτομα με ισχυρές προσωπικότητες και καθαρές, λαμπρές, γνήσιες, ζωντανές ιδέες. Χαρισματικοί, αλλά όχι ατομικιστές, αντικατοπτρίζουν απόλυτα το DNA  τα ηθικά και αισθητικά στοιχεία του Trussardi, που είναι πάντα σε αναζήτηση νέων ταλέντων. "

Ένα ταξίδι, μια ανακάλυψη, μια αλληγορία της ζωής. Ο Trussardi ερμηνεύει αυτή τη φιλοδοξία και την επιθυμία δια μέσω των δύο νέων αρωμάτων που είναι αφιερωμένα στα άτομα που αναζητούν νέους ορίζοντες.
 
Ακολουθώντας  μια συγκεκριμένη διαδρομή και αναζητώντας  νέες συγκινήσεις, τρέχουν ιλιγγιωδώς προς το μέλλον για την επίτευξη ενός ονείρου και ενός προσωπικού έργου μέσα από ένα ταξίδι που αντιπροσωπεύει τη ζωή και την ανακάλυψη και είναι μια μεταφορά του πεπρωμένου. 

Τα δύο νέα αρώματα ζωντανεύουν  αυτές τις πιθανές και ατελείωτες διαδρομές διαφυγής και εξερεύνησης, σε αναζήτηση του εαυτού μας και  ο ένας με τον άλλον, επιδιώκοντας μια  προσωπική  πορεία.
 
Μια διαδρομή για Αυτόν, μια διαδρομή  γι 'Αυτήν: η διαδρομή τους

TRUSSARDI A WAY FOR HER – TRUSSARDI A WAY FOR HIM: ΤΟ ΑΡΩΜΑ
 

Αντανακλώντας τις αξίες του  Trussardi  για την  κομψότητα, την σοφιστικέ  και την συνεχή αναζήτηση για την πρωτοτυπία, τα εξατομικευμένα  αρώματα αντιπροσωπεύουν   την αισθητική της κομψότητας του  νέου γυναικείου και ανδρικού στυλ.
Διαχρονική φρεσκάδα και ελκυστικός  αισθησιασμός που μαγικά αναμιγνύεται    στο δέρμα, δημιουργώντας δύο μοναδικές υπογραφές με ξεχωριστή προσωπικότητα.

 

 


Tags: νέα αρώματα, ομορφιά, άρωμα, γυναίκα, Trussardi

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)