ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κούλλης Παύλου – Ονόφρη Οικονόμου: Το «The Voice» «πάγωσε» τον γάμο μας

Κώστας Κωνσταντίνου


Ο άσος της ΑΕΚ και της Εθνικής Κύπρου Κούλλης Παύλου και η αρραβωνιαστικιά του Ονόφρη Οικονόμου μιλούν αποκλειστικά για τη γνωριμία τους, τον γάμο που αναβλήθηκε λόγω του «The Voice», τον χωρισμό της Μαρίας Έλενας Κυριάκου και τις δύσκολες στιγμές αλλά και το πότε θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Αλήθεια, πώς γνωριστήκατε;
Κ. Γνωριστήκαμε μέσω δύο κοινών μας φίλων.…
Ο. Η φίλη μου ήταν ζευγάρι με έναν φίλο του Κούλλη. Εγώ πήγαινα να καλύψω εκείνη και ο Κούλλης έβγαινε πάντα με τον κολλητό του και τελικά σμίξαμε και εμείς…

Και την πρώτη κίνηση για να έρθετε πιο κοντά ποιος από τους δύο σας την έκανε;
Ο. Ο Κούλλης φυσικά… (γέλια)

Πώς είναι η ζωή ενός ζευγαριού που μετά από δέκα χρόνια σχέσης δεν έχει ακόμα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας;
Ο. Επειδή γνωριστήκαμε από πολύ μικρή ηλικία, εγώ στα 16 και ο Κούλλης στα 18 αφήσαμε τον χρόνο να μας πηγαίνει με σωστά βήματα. Μην ξεχνάμε πως εγώ είχα και τις σπουδές μου και ο Κούλλης τη μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο και ο χρόνος για εμάς ήταν πραγματικός σύμμαχος της σχέσης μας. Αν τον γνώριζα στα 25 θα τον είχα ήδη παντρευτεί.
Κ. Επειδή είμαι σταθερός στις σχέσεις μου νομίζω πως η Ονόφρη για μένα είναι το λιμάνι που έψαχνα να βρω για να αράξω. Είχε εκείνη τις σπουδές της και εγώ είχα το ποδόσφαιρο.

Έχετε όμως κάνει πλάνα για γάμο...
Κ. Συνέχεια ο γάμος ήταν και είναι στη σκέψη μας. Ο γάμος αναβλήθηκε λόγω του «The Voice» αφού τους τελευταίους έξι μήνες δεν είχαμε καθόλου χρόνο για να προετοιμαστούμε. Το αναβάλαμε για καλό σκοπό, για τη αδελφή μου Μαρία Έλενα Κυριάκου. Χαρήκαμε που αυτή η αναβολή απόδωσε καρπούς, αφού είδαμε τη Μαρία Έλενα να βγαίνει η νικήτρια του «The Voice».

Φοβάστε πως ο… γάμος θα σκοτώσει τον έρωτά σας;
Ο. Όταν υπάρχουν τρόποι να ανανεώνεσαι ψυχολογικά. Να βρίσκεις τρόπους να αλλάζεις παραστάσεις, να κάνεις διαφορετικά πράγματα με το ταίρι σου, να πηγαίνεις ταξίδια, όπως επίσης και μικρότερα πράγματα.
Κ. Ο γάμος είναι μία τυπική διαδικασία, μία παράδοση. Από τη στιγμή που εμείς οι δύο μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια ξέρει ο ένας του
άλλου τα καλά και τα κακά, τίποτα πλέον δεν πρόκειται να φθείρει τη σχέση μας.

Ζήσατε όμως και έναν μεγάλο χωρισμό…
Ο. Ναι, χωρίσαμε για έντεκα ολόκληρους μήνες όταν εγώ πήγα Ελλάδα για σπουδές. Ήθελα να αφοσιωθώ στις σπουδές και στο πτυχίο μου. Αυτοί οι έντεκα μήνες κατάλαβα όμως πως ο Κούλλης ήταν ο άντρας της ζωής μου.
Κ. Είχα και εγώ ποδόσφαιρο τότε. Ήμασταν επιπόλαιοι, αφού νομίζαμε πως η απόσταση ήταν ένα βουνό στη σχέση μας και τελικά αποδείχτηκε πως μας έφερε ακόμα πιο κοντά. Η απόσταση δεν απομακρύνει τους ανθρώπους αλλά τους φέρνει πιο κοντά. Καταλαβαίνεις αυτό που έχεις και το εκτιμάς, σου λείπει.

Η πιο μεγάλη θυσία που έκανε ο Κούλλης για σένα;
Ο. Ότι το διάστημα των τριών χρόνων που σπούδαζα ο Κούλλης με το που έβρισκε ρεπό ερχόταν μονοήμερο… μόνο και μόνο για να με βλέπει.
Κ. Η μεγαλύτερη θυσία που έκανε για μένα η Ονόφρη ήταν σαν μια 20χρονη κοπέλα προτίμησε να προσαρμοστεί στη δική μου ζωή, στη ζωή ενός αθλητή που είναι δύσκολη. Δεν έβγαινε έξω επειδή δεν έπρεπε ούτε εγώ να βγω. Έτρωγε αυτά που έπρεπε να φάω εγώ λόγω διατροφής. Έκανε απίστευτες θυσίες και σε μια ευάλωτη ηλικία που άλλες θα ήθελαν να ζήσουν τη ζωή τους. Όλα αυτά τα εκτιμώ αφάνταστα, γιατί ποτέ δεν μου χτύπησε λεκτικά τις θυσίες της αυτές».

Μετά από τόσα χρόνια έρωτα φαντάζομαι πως πλέον ο ένας έχει τυφλή εμπιστοσύνη στον άλλο…
Ο. Δεν θα μπορούσα να ήμουν με έναν άνθρωπο αν δεν μπορούσε να μου παρέχει εμπιστοσύνη. Είναι σημαντικό κομμάτι που ολοκληρώνει μία σχέση. Ύστερα από τόσα χρόνια σχέσης κέρδισα και κέρδισε την εμπιστοσύνη μου.
Κ. Ένας λόγος που εγώ επιβίωσα σε αυτή τη σχέση είναι επειδή της είχα απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ονόφρη. Γνωρίζω τον τρόπο που μεγάλωσε και το ήθος που την διακατέχει και νομίζω ήταν ένας λόγος που με έκανε να την ερωτευτώ και να την αγαπήσω τόσο πολύ.

Ποιος ζηλεύει περισσότερο;
Ο. Εγώ και το παραδέχομαι. Στη ζωή του Κούλλη ως ποδοσφαιριστή υπάρχουν περισσότερα φλερτ. Αρκετές κοπέλες σίγουρα θέλουν να πλησιάσουν έναν αθλητή – ποδοσφαιριστή. Δεν ζηλεύω θαυμάστριες αλλά αν κάποια τον πάρει τηλέφωνο ή του στείλει κάποιο μήνυμα σίγουρα εκεί θα μου βγει η ζήλεια.
Κ. Σίγουρα ζηλεύω όπως και κάθε άντρας, αλλά το παίζω πιο έξυπνος και δεν το δείχνω…

Ο πιο εγωιστής σε ένα καβγά;
Κ. Η Ονόφρη δεν κάνει ποτέ πίσω. Εγώ είμαι αυτός που πάντα υποχωρώ.

Κούλλη είναι αλήθεια πως της έκανες μία από τις πιο πρωτόγνωρες προτάσεις γάμου που έγιναν ποτέ στην Κύπρο;
Κ. Νομίζω πως ναι. Την ημέρα των γενεθλίων της 24 Δεκεμβρίου του 2013 έκλεισα για χάρη της Ονόφρη μία ολόκληρη κινηματογραφική αίθουσα. Εκεί, κάλεσα όλους τους συγγενείς δικούς μου και δικούς της αλλά και στενούς μας φίλους. Ζήτησα όταν θα πηγαίναμε να χαμηλώσουν πολύ τα φώτα και άφησα δύο κενές θέσεις σε σημείο που δεν θα έβλεπε ποιοι ήταν στο σινεμά. Ετοίμασα ένα βίντεο με φωτογραφίες και βίντεο από την σχέση μας. Από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία. Όλα αυτά τα πρόβαλα στην κινηματογραφική αίθουσα και μετά το πρώτο σοκ που έπαθε ο Ονόφρη – επειδή μέχρι και οι γονείς της και οι συγγενείς της έβλεπαν προσωπικές μας
στιγμές σε πρώτη προβολή της ήρθε και η πρόταση γάμου.

Είστε έτοιμοι για γάμο;
Ο. Ναι, ετοιμαζόμαστε για τον γάμο. Με το που τελειώσω τώρα κάποιες εξετάσεις που έχω μπαίνουμε στη διαδικασία του γάμου όπου και θα γίνει σε λιγότερο από ένα χρόνο. Κουμπάρα η αδελφή του Κούλλη η Χριστιάνα και κουμπάρος ο Ανδρέας Κοντός κολλητός του Κούλλη.

Ένα μωρό θα φέρει την ευτυχία στη σχέση σας;
Ο. Είναι πολύ γρήγορα για ένα μωρό. Θέλω να παντρευτώ, να κάνω λίγο τα ταξίδια μου και μετά το μωρό.
Κ. Εγώ και τώρα να μου ερχότανε το μωρό δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Θα το ήθελα.

Αλήθεια, Κούλλη, γιατί είσαι τόσο δεμένος με τη Μαρία Έλενα Κυριάκου;
Κ.
Γενικά με την οικογένειά μου είμαι δεμένος. Είμαι ο τρίτος στα αδέλφια και επειδή από μικρός ήμουν λίγο ανεξάρτητος, όταν ζούσα Ελλάδα, όποια από τις αδελφές μου είχε κάποιο πρόβλημα έπαιρναν εμένα τηλέφωνο. Ήμουν ο άνθρωπος που στεκόμουν σε όλες δίπλα τους. Όμως επειδή εσείς τώρα βλέπετε τα πράγματα με τη δική σας οπτική γωνία η Μαρία Έλενα λόγω του χωρισμού της χρειαζόταν τη μεγαλύτερη στήριξη από τις τρεις μου αδελφές. Εύχομαι όλα τα αδέλφια του κόσμου να έχουν τόσο δέσιμο όπως έχω εγώ με τις αδελφές μου.

Ήταν όντως επώδυνος για τη Μαρία Έλενα αλλά και για όλους σας αυτός ο χωρισμός;
Κ. Οποιοσδήποτε χωρισμός ενός ζευγαριού με τρία παιδιά είναι επώδυνος. Ήταν μία δύσκολη μεταβατική περίοδος και για τη Μαρία Έλενα αλλά και για τον Γρηγόρη, τον πρώην άνδρα της και προσπαθούσα και προσπαθώ να είμαι δίπλα και στους δύο.

Εσύ ήσουν ο άνθρωπος που τους γνώρισες και οδηγήθηκε όλο αυτό σε γάμο;
Κ. Ναι και ακόμα έχω σχέση με το πρώην άνδρα της Μαρίας Έλενας τον Γρηγόρη Γεωργίου. Άλλωστε είναι και ο πατέρας των τριών παιδιών της αδελφής μου και είναι υποχρέωση μου. Θέλω να κρατήσω την σχέση μου με τον Γρηγόρη Γεωργίου για να υπάρχει στο μέλλον σωστό αντίκτυπο και στα τρία τους παιδιά σαν θείος που είμαι. Τα αγαπώ σαν παιδιά δικά μου.

Κούλλη φέτος ποδοσφαιρικά ήταν η χρονιά σου…
Κ. Όντως, σίγουρα ήταν μία από τις πιο παραγωγικές χρονιές της καριέρας μου η φετινή. Έβαλα 13 γκολ σε όλη τη σεζόν και η αφοσίωσή μου όλη είναι στην ΑΕΚ. Είναι η ομάδα που μεγάλωσα και στόχος μου είναι να γίνω ρέκορντμαν συμμετοχών στην ιστορία της ΑΕΚ Λάρνακας.

Αν ερχόταν μία πρόταση από την Ελλάδα…
Κ. Οποιαδήποτε καλή πρόταση θα με ενδιέφερε όμως η μεγαλύτερη μου αφοσίωση είναι αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ Λάρνακας. Οτιδήποτε άλλο έρθει είναι συζητήσιμο και μαζί με την ΑΕΚ θα βρούμε τη χρυσή τομή.


Tags: The Voice, Κούλλης Παύλου, Ονόφρη Οικονόμου, Μαρία Έλενα Κυριάκου

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)