ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κερδίστε το Starter kit της Striplac Alessandro

Γαβριέλα Αγησιλάου


  •  Starter kit της Striplac Alessandro

    Starter kit της Striplac Alessandro

Οι νικήτριες του διαγωνισμού είναι οι Μαριαλένη Ιωάννου από την Λευκωσία και η Μαρία Καραϊσκου από την Λευκωσία.

Διεκδικείστε το Alessandro, Starter kit της Striplac και φτιάξτε μόνη σας τα νύχια σας στο σπίτι.

Το Striplac είναι το μοναδικό βερνίκι νυχιών παγκόσμια που διατηρείται περισσότερο σε σχέση με τα συνηθισμένα, δεν ραγίζει, δεν σπάει και δεν απαιτεί διαλύτες ή ασετόν για την αφαίρεσή του. Εάν αποφασίσετε να αλλάξετε το χρώμα των νυχιών σας, το αφαιρείτε απλά με ένα τράβηγμα. Το Striplac αποτελείται από μία ελαστική και εύκαμπτη πλαστική μεμβράνη που δεν σπάει και το διατηρεί αναλλοίωτο.

Πολύ απλή και καθόλου χρονοβόρα η διαδικασία. Απλά μετά το σπα νυχιών βάφετε τα νύχια σας με τα ειδικά μανό του Striplac, που διατίθενται σε είκοσι τέσσερις αποχρώσεις, τα βάζετε στο ειδικό φουρνάκι LED για εξήντα δευτερόλεπτα και έχετε γυαλιστερά βαμμένα νύχια που θα κρατήσουν μέχρι και δεκαπέντε μέρες. Δεν απαιτείται ιδιαίτερος χρόνος για να στεγνώσει, ενώ προστατεύει και ενισχύει τα φυσικά νύχια. Αφού το αφαιρέσετε, δηλαδή, το γυμνό φυσικό νύχι παραμένει υγιές και ανέπαφο. Το Striplac απευθύνεται στις γυναίκες που δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν νυχογλυπτική ή UV βερνίκι στα νύχια τους, αλλά επιθυμούν ένα μακράς διάρκειας αποτέλεσμα, με ένα ανθεκτικό βερνίκι που μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα από τις ίδιες.
 
Το δώρο περιλαμβάνει την συσκευή LED , το Striplac UV/LED nail polish, base coat και top coat, pads για καθαρισμό – αποστείρωση του νυχιού πρίν και μετά το βάψιμο, λίμα και καθαριστικό παρανυχίδων και ένα χρωματιστό Striplac βερνίκι νυχιών.  Το προϊόν μπορείτε να το βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα Beautyline. 

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 15 Ιουνίου και θα κληρωθούν δύο τυχερές.  

Για να διεκδικήσετε το δώρο συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.


Tags: Starter kit της Striplac Alessandro, διαγωνισμός, ομορφία, γυναίκα, κλήρωση

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ