ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ

Παρατράγουδα στο σόου του Prabal Gurung

Κατρίνα Πίτρακκου


  • O ηθοποιός Vitali Sediuk εμφανίστηκε και στο παρελθόν σε shows όπως τα Grammys και τα βραβεία SAG.

    O ηθοποιός Vitali Sediuk εμφανίστηκε και στο παρελθόν σε shows όπως τα Grammys και τα βραβεία SAG.

Μια... έκπληξη περίμενε τον κόσμο της μόδας στο σημερινό σόου του Prabal Gurung. Για τον σχεδιαστή που παρουσίασε σήμερα τη νέα του συλλογή στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε αφού το σόου του διακόπηκε από ένα άγνωστο άντρα ο οποίος ανέβηκε γυμνός στο catwalk, φορώντας ένα μαύρο μανδύα, κόκκινες αθλητικές κάλτσες και κορώνα, ενώ το επίμαχο σημείο του σώματός του κάλυπτε ένα λεοπάρ στρινγκ.

Ο εν λόγω ταραξίας, όπως διαπιστώθηκε αργότερα είναι ο ουκρανός ηθοποιός Vitali Sediuk, ο οποίος στο παρελθόν είχε εμφανιστεί και σε δημόσιες εκδηλώσεις όπως τα βραβεία Grammys και SAG, αναζητώντας λίγη δημοσιότητα, και τα κατάφερε. Στο παρελθόν μάλιστα είχε χαρίσει στην Madonna ένα μπουκέτο ορτανσίες, τις οποίες ως γνωστόν η superstar μισεί.

Η ασφάλεια κατάφερε να περιμαζέψει τον Sediuk και τα μοντέλα συνέχισαν ακάθεκτα στο catwalk. Όσο για τον Prabal Gurung και την ομάδα του αντιμετώπισαν το όλο γεγονός με χιούμορ και στο after party εμφανίστηκαν όλοι με χρυσές κορώνες.


Tags: Prabal Gurung, Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014-15, catwalk show, σκάνδαλο, Vitali Sediuk

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)