ΟΜΟΡΦΙΑ

Drama Queen

Χρύσα Γρηγορίου


  • Το eyeliner επέστρεψε. Για τα καλά όμως!

    Το eyeliner επέστρεψε. Για τα καλά όμως!

Ξεχάστε τις λεπτές, εκλεπτυσμένες  γραμμές και αντί για αυτό τονίστε τα μάτια σας με παχιές και καλλιγραφικές γραμμές. Αυτή τη σεζόν τα eyeliners καλύπτουν όλο το άνω βλέφαρο και προεκτείνονται μέχρι την εξωτερική γωνιά του ματιού αναδεικνύοντας με πρωτότυπο τρόπο το σεξαπίλ και τη θηλυκότητα των μοντέλων.

Emporio Armani, Anna Sui, DSquared2, Lanvin και Richmond υπέκυψαν στην γοητεία της Brigitte Bardot και άντλησαν έμπνευση από τη δεκαετία του ’60 με τις χοντρές γραμμές eyeliners και τεράστιες βλεφαρίδες. Μην σας καταβάλει πανικός, μιας και αυτή η τάση χρειάζεται μόνο φαντασία. Καθίστε αναπαυτικά μπροστά από ένα καθρέφτη και ξεκινήστε το… σχέδιο. Αν σας πάει κάτι στραβά, απλά χοντρύνετε ακόμα περισσότερο τη γραμμή.

Editor’s tip: Αυτή η τάση προϋποθέτει έντονες και χοντρές γραμμές eyeliner. Με ένα μαύρο, υγρό eyeliner ζωγραφίστε μέχρι πάνω στο μάτι εκεί που θέλετε να τελειώνει το χρώμα δημιουργώντας αυστηρές γραμμές. Αν προτιμάτε μολύβια, φροντίστε να είναι μαλακά ώστε να απλώνεται εύκολα το χρώμα.


Tags: Beauty, trend, ομορφιά, τάση, συμβουλές

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)