ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Cross Roads: Η ''εκκλησιαστική'' τάση της σεζόν

Κατρίνα Πίτρακκου


  • Στα πρόσφατα fashion weeks οι bloggers έκαναν focus στα αξεσουάρ που απεικόνιζαν εικόνες από την καθολική εκκλησία.

    Στα πρόσφατα fashion weeks οι bloggers έκαναν focus στα αξεσουάρ που απεικόνιζαν εικόνες από την καθολική εκκλησία.

Οι Dolce&Gabbana εμπνέονται από τις Βασιλικές της Ιταλίας και αποδεικνύουν τα βαθιά θρησκευτικά τους συναισθήματα με σύνολα που φέρουν την εικόνα της Παναγίας και αξεσουάρ με πολυτελής σταυρούς, ενώ στον Emilio Pucci, οι σταυροί σε mini φορέματα έδωσαν ένα ροκ ύφος στα σύνολα του οίκου. Την ίδια στιγμή οι bloggers στα πρόσφατα fashion weeks οι bloggers έκαναν focus στα ''θρησκευτικά'' αξεσουάρ, αποδεικνύοντας μας ότι ναι, εκτός από τα catwalks η τάση έχει κατακτήσει και τη μόδα του δρόμου.

Κορόνες και σκουλαρίκια μέχρι τσάντες και μπότες με ολόχρυσους σταυρούς ενισχυμένους με πολύτιμες πέτρες, αλλά και θρησκευτικές εικόνες σε φορέματα με πρώτη την βασίλισσα της υπερβολής Anna dello Russo να επιδεικνύει το look των Dolce&Gabbana στο Μιλάνο.

Editor’s tip: Αν δεν είστε φαν της υπερβολής καλύτερα να προσπεράσετε την συγκεκριμένη τάση, ενώ ένα τσόκερ ή σκουλαρίκια με σταυρούς και αλυσίδες θα ενισχύσουν ιδανικά τα grunge looks σας αυτό το χειμώνα. Αν πάλι δεν καταλαβαίνετε από υπερβολές, τι περιμένετε;


Tags: τάση, σταυροί, μόδα, Dolce&Gabbana, Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013-14.

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)