ΟΡΕΚΤΙΚΑ

Smoothie με φράουλες, μπανάνα και βρώμη

Smoothie με φράουλες, μπανάνα και βρώμη

Νόστιμο και χορταστικό smoothie

Χρήσιμες συμβουλές για να βάψετε πασχαλινά αβγά

Χρήσιμες συμβουλές για να βάψετε πασχαλινά αβγά

Η διαδικασία είναι πολύ πιο εύκολη απ’ ό,τι φαντάζεστε

Η κολοκυθόσουπα που πρέπει να δοκιμάσεις!

Η κολοκυθόσουπα που πρέπει να δοκιμάσεις!

Μία σούπα που δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας αρέσει.

Tο πιάτο της ημέρας

Tο πιάτο της ημέρας

Ένα πιάτο που φτιάχνεται πολύ εύκολα και γρήγορα χάρη στη χύτρα ταχύτητας

Δοκιμάστε αυτό νηστήσιμο dip από την Αθηνά Λοϊζίδου
  • σχολιάστε

Δοκιμάστε αυτό νηστήσιμο dip από την Αθηνά Λοϊζίδου

Τι μαγειρεύουμε σήμερα;

Δοκιμάστε την γευστική πίτα με κοτόπουλο

Δοκιμάστε την γευστική πίτα με κοτόπουλο

Συνταγή για 8 μερίδες

Μπιφτέκια γεμιστά με χαλούμι

Μπιφτέκια γεμιστά με χαλούμι

Πρόκειται για μια εύκολη και νόστιμη συνταγή!

Φτιάξε νόστιμη σούπα με μπρόκολο, μπιζέλια και βασιλικό

Φτιάξε νόστιμη σούπα με μπρόκολο, μπιζέλια και βασιλικό

Η σούπα που πρέπει να δοκιμάσεις

Εύκολη γέμιση με κάστανα και σταφίδες
  • σχολιάστε

Εύκολη γέμιση με κάστανα και σταφίδες

Ένα πολύ εύκολο συνοδευτικό για όλα τα πιάτα φούρνου, φτιαγμένο με ρύζι, γιορτινά μπαχαρικά, κάστανα και σταφίδες.

Δοκιμάστε τη σπανακόπιτα της Αθηνάς
  • σχολιάστε

Δοκιμάστε τη σπανακόπιτα της Αθηνάς

Διάφορες συνταγές από Κύπρο και Ελλάδα ενώνονται και δημιουργούν την πιο νόστιμη σπανακόπιτα που έχετε δοκιμάσει ποτέ!

Το brunch της Κυριακής από την Αθηνά Λοϊζίδου

Το brunch της Κυριακής από την Αθηνά Λοϊζίδου

Πεντανόστιμα πιάτα που πρέπει να δοκιμάσεις!

Σαλάτα με τυριά και παξιμάδια χαρουπόμελο
  • σχολιάστε

Σαλάτα με τυριά και παξιμάδια χαρουπόμελο

Mια σαλάτα ιδανική για αυτό το ζεστό Σάββατο

Κρύα ντοματόσουπα και ψωμί με καλαμπόκι
  • σχολιάστε

Κρύα ντοματόσουπα και ψωμί με καλαμπόκι

Υπάρχουν πολλές συνταγές για cornbread, αλλά αυτή πιστεύω ότι είναι η καλύτερη. Στη συνταγή χρησιμοποιώ corn meal, δηλαδή αλεύρι από καλαμπόκι. Φτιάχνω αυτό το cornbread σαν συνοδευτικό για κοτόπουλό φούρνου, γαλοπούλα και σούπα.

Ρεβίθια με ντομάτα και σπανάκι
  • σχολιάστε

Ρεβίθια με ντομάτα και σπανάκι

Να σας υπενθυμίσω ότι τα διάφορα ρεβίθια που βρίσκετε στην αγορά διαφέρουν στον απαιτούμενο χρόνο ψησίματός τους. Ειδικότερα, τα ρεβίθια παλιάς σοδειάς χρειάζονται αρκετό ψήσιμο μέχρι να μαλακώσουν. Το σημαντικό είναι ότι τα ρεβίθια πρέπει να είναι σχεδόν ψημένα πριν αρχίσουμε τη διαδικασία της τελικής φάσης ψησίματος, αλλιώς υπάρχει περίπτωση να παραμείνουν σκληρά. Για το ψήσιμό τους, πριν φτάσουν στην φάση όπου προσθέτουμε την ντομάτα, σας συστήνω να χρησιμοποιήσετε χύτρα ταχύτητας για να εξοικονομήσετε χρόνο. Από τη στιγμή που αρχίζει η χύτρα να μαγειρεύει σε πίεση θα χρειαστεί περίπου μία ώρα για να ολοκληρωθεί το ψήσιμο.

Κάρυ με κόκκινες φακές
  • σχολιάστε

Κάρυ με κόκκινες φακές

Υπέροχο νηστίσιμο κάρυ, μια παλιά μου συνταγή που είχα ξεχάσει. Υπέροχη και πεντανόστιμη, χαμηλή σε θερμίδες. Σερβίρετε με ρύζι η ψωμί για ένα πιο χορταστικό πιάτο.

Χορτόπιτα
  • σχολιάστε

Χορτόπιτα

Διάφορες συνταγές για σπανακόπιτα από Κύπρο και Ελλάδα σμίγουν και δημιουργούν μια συνταγή για την πιο νόστιμη πίτα που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Έχω συνδυάσει τη δική μου συνταγή για ζύμη κουρού με τη γέμιση της αγαπητής κυρίας Στρατούλας από τη Θεσσαλονίκη η οποία μου έδωσε τη συνταγή της με πολλή αγάπη. Είναι μια δοκιμασμένη συνταγή που σίγουρα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους κάθε φορά που θα τη σερβίρετε. Μπορείτε να τη σερβίρετε σαν ορεκτικό κόβοντας τη σε μικρά κομματάκια, σαν συνοδευτικό με τον καφέ ή σαν ένα ελαφρύ γεύμα ή δείπνο.

Πίτα με κυπριακά τυριά
  • σχολιάστε

Πίτα με κυπριακά τυριά

1  2  3  4  5  6Επόμενη