ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ζιντίλης – Ολυμπίου: Ο πόλεμος για την Eurovision τώρα αρχίζει!

Έξαλλος έγινε ο στιχουργός της φετινής μας αποστολής στη Σουηδία Ζήνωνας Ζιντίλης με τις πρόσφατες δηλώσεις της Δέσποινας Ολυμπίου για την συμμετοχή της στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Τι έγινε; Η Δέσποινα Ολυμπίου παραχώρησε μια συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό στο οποίο κλήθηκε να σχολιάσει την εμπειρία της στην Eurovision και το τραγούδι της «Αν με θυμάσαι».

Χαρακτηριστικά η Δέσποινα Ολυμπίου είπε: «Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν η μικρότερη αποστολή, κάτι που το είπε και η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου. Δεν μπορούσαν να έρθουν οι συντελεστές της παραγωγής μαζί μου, ο συνθέτης, ο στιχουργός, ο υπεύθυνος των social media, γιατί δεν υπήρχαν χρήματα για τη διαμονή τους. Το κάθε δωμάτιο στοίχιζε σχεδόν 300 ευρώ την ημέρα.  Δεν κάναμε promo tours, ούτε party και αποφύγαμε οτιδήποτε θα επέφερε οικονομική επιβάρυνση. Η στενότητα ρευστού, έφερε μια σειρά από προβλήματα και εντάσεις στην ομάδα από την αρχή της ανάθεσης».

Η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου συνέχισε τις δηλώσεις της επί του θέματος λέγοντας τα εξής: «Δεν ένιωσα ως πρόβατο επί σφαγή, γιατί όλη αυτή η προσπάθεια ήταν στηριγμένη πάνω μου, πράγμα που σημαίνει ότι με εμπιστεύτηκαν, αλλά σφαγή έγινε. Υπήρξαν έντονες διαφωνίες και κακός συντονισμός. Ακολούθησε η κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος της Κύπρου και το πάγωμα των λογαριασμών. Με τις άλλες χώρες είχαμε ίδιο στόχο με διαφορετικό τρόπο προσέγγισης. Παρ' όλα αυτά, καταφέραμε να έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία, έστω και κάτω από αρκετές αντιξοότητες».

Αυτές τις δηλώσεις διάβασε ο στιχουργός του τραγουδιού «Αν με θυμάσαι» και βγήκε εκτός εαυτού κάνοντας μάλιστα και δηλώσεις. ''Σας εκφράζω την κάθετη διαφωνία μου με τις θέσεις της τραγουδίστριας όπως τις διάβασα, αν έχουν αποδοθεί σωστά, ότι σεβάστηκα και τη ίδια (επιλέγοντας να μην την εκθέσω ποτέ) αλλά και το ΡΙΚ, με το οποίο είχαμε άψογη συνεργασία, και επέλεξα να μην τοποθετηθώ δημόσια ούτε πριν, ούτε κατά την διάρκεια, ούτε μετά τον διαγωνισμό, αλλά επειδή μέσα από τη συνέντευξη της αφήνει εντυπώσεις που απέχουν μακριά από την πραγματικότητα, διαστρεβλώνει γεγονότα και θίγει άτομα, επιφυλάσσομαι να τοποθετηθώ και να απαντήσω, χωρίς να αποκλείω και το ενδεχόμενο νομικής συμβουλής».

Πηγή: Showtime-cy

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση