ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Ζευγάρια της κυπριακής showbiz που παντρεύονται το 2017

Το 2017 είναι η χρονιά που θα φάμε κουφέτα. Πολλά από τα ζευγάρια της κυπριακής showbiz, επισημοποίησαν την σχέση τους και αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησιάς μέσα στο 2017.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους και Γιώργος Εφραίμ είναι ένα από τα πολυσυζητημένα ζευγάρια του νησιού, αν και η σχέση τους μετρά λίγους μήνες, ο ποδοσφαιριστής έκανε την πρόταση γάμου στην παρουσιάστρια το Πάσχα και αναμένεται το 2017 να την δούμε νύφουλα διπλά στον άσσο του ΑΠΟΕΛ. Η ιδία δεν αποχωρίζεται ποτέ το μονόπετρο της και από την πρώτη στιγμή θέλησε να το μοιραστεί με το τηλεοπτικό της κοινό

Το μοντέλο Άνδρεα Κυριάκου και ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Μερκής, επισημοποίησαν την σχέση τους το περασμένο καλοκαίρι, ενώ το μοντέλο σε συνέντευξη της είπε πως ήταν κάτι απρόσμενο. Το 2017 περιμένουμε να δούμε και τους δυο να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησιάς.

Κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους η Τζοάννα Κασουλίδου και ο σύντροφος της Ανδρέας, επισημοποίησαν την σχέση τους, όταν ο Ανδρέας λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα της έκανε την πρόταση. Κλαίγοντας η Τζοάννα δεν το πίστευε και σε κάποια στιγμή είπε το μεγάλο ‘’ΝΑΙ’’. Όπως δήλωσε σε συνέντευξη της το 2017 θα πραγματοποιηθεί ο γάμος τους.

Ο  Κυριακός Πελεκάνος έκανε την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Τατιάνα Ησαΐα κάτω από τον πύργο του Άιφελ στην Γάλλια, και εκείνη χωρίς δισταγμό είπε το ‘’ΝΑΙ’’. Όπως δήλωσε ο γοητευτικός γυμναστής, στην Τατιάνα βλέπει την μητέρα των παιδιών του.

Ο επιχειρηματίας Πανικός Λειβαδιώτης και το μοντέλο Κρίστη Αγαπίου, ανακοίνωσαν την μέρα που θα παντρευτούν μετά την πανέμορφη πρόταση γάμου που της έκανε στην παράλια ο επιχειρηματίας. Η Κρίστη Αγαπίου ανακοινώσε την μέρα που θα παντρευτούν στα social media, και ενδέχεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησιάς τον Σεπτέμβριο του 2017. ‘’Σε ευχαριστώ που με διδάσκεις ότι η αγάπη δεν έχει όρια’’, ήταν τα λόγια της Κρίστης.

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση