ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Yummy in 3: Το MAD μας κάνει το τραπέζι

"Κλειστείτε" στην κουζίνα σας και παίξτε το σεφ. Τι κι αν δεν έχετε την καλύτερη σχέση με την κουζίνα. Ήρθε η ώρα να την αποκτήσετε. Η Αθηνά Λοϊζίδου και ο Αντρέας Τέρλας το πήραν πολύ «προσωπικά» κι αποφάσισαν να σας βοηθήσουν να το πετύχετε.

Έτσι μπήκαν στην κουζίνα και μας παρουσιάζουν εύκολα, γρήγορα και υγιεινά γεύματα που γίνονται μέσα σε τρία μόλις λεπτά μέσα από την ολοκαίνουργια ενότητα «Yummy in 3’» που έφτασε στο MAD.  Λάτρεις του καλού φαγητού και ειδικοί στο μαγείρεμα, οι δυο τους επιστρατεύουν τη φαντασία τους, ανεβάζουν τη μουσική στη διαπασών και μαγειρεύουν απολαυστικά πιάτα.

Πώς το κοτόπουλο της προηγούμενης μέρας γίνεται γκουρμέ σαλάτα; Τελικά το σάντουιτς με μπρι και λάδι τρούφας είναι πιο φτηνό από το λούντζα – χαλούμι; Pizza σε τρία λεπτά και κέικ σοκολάτας σε δύο;

Δεν το έχετε με το άθλημα; Μην το πολυσκέφτεστε, μετά από αυτό το ανατρεπτικό πρόγραμμα έχετε σίγουρο το... μετάλλιο. Συντονιστείτε με την πιο MAD οθόνη αυτή τη Δευτέρα στις 11:00 και κάθε μία ώρα καθημερινά μέχρι τις 14:00 και το απόγευμα στις 19:20, στις 20:20 και στις 21:20.

Μόνο στο MAD. Χορηγός του προγράμματος είναι οι υπεραγορές ΆλφαΜέγα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση