ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Υποχωρούν οι έντονες βροχές, πέφτει και η θερμοκρασία

Το βαροµετρικό χαµηλό που επηρεάζει την περιοχή υποχωρεί. Σχετικά ψηλή πίεση αρχίζει να εγκαθίσταται το Σαββατοκύριακο στην περιοχή.

Σήµερα 7/12 ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα ενώ σταδιακά µέχρι τις απογευµατινές ώρες θα καταστεί µερικώς συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα εµφανίζονται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο(8-9/12)  περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά ενώ τοπικά πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X