ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Υπόθεση «Ορέστης»: Για όγδοη φορά στο δικαστήριο ο 35χρονος

Επιστρέφει στο δικαστήριο στις 09:30 το πρωί της Παρασκευής 14/06 ο καθ' ομολογία κατά συρροή δολοφόνος, Νίκος Μεταξάς, εναντίον του οποίου η Αστυνομία αναμένεται ότι θα ζητήσει την έκδοση, ενδεχομένως, του τελευταίου διατάγματος οκταήμερης προσωποκράτησης.

Ο εντοπισμός και των επτά θυμάτων του, από το φρεάτιο και την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, στο ξεροπήγαδο στην Ορούντα και στην λίμνη Μεμί του Ξυλιάτου, φαίνεται ότι τεκμηριώνουν περαιτέρω την υπόθεση και τις δικές του μαρτυρίες. Ωστόσο, απομένει η ταυτοποίηση των δύο τελευταίων σορών, οι οποίες πιστεύεται ότι ανήκουν στις Maricar και Sierra Graze

Μεταξύ άλλων, οι ανακριτικές αρχές επικεντρώθηκαν το τελευταίο διάστημα στην αναζήτηση της τύχης τριών από τις γυναίκες με τις οποίες ο Μεταξάς αντάλλαζε ηλεκτρονικά μηνύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο 24News, οι δύο γυναίκες εντοπίστηκαν από την Αστυνομία, ανταποκρινόμενες στα μηνύματα που τους εστάλησαν, και η τύχη τους εξακριβώθηκε.

Την ίδια ώρα, οι ανακριτές προσπαθούν να επικοινωνήσουν με την τελευταία εκ των τριών, ωστόσο συναντούν κάποιες δυσκολίες. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, το προφίλ της εντοπίστηκε από την Αστυνομία και φαίνεται να είναι ενεργό προς άλλα προφίλ στο facebook, ωστόσο δεν έχει απαντήσει, μέχρι στιγμής, στα μηνύματα που της εστάλησαν εκ μέρους της Αστυνομίας. Οι ανακριτές έχουν κάποιες ενδείξεις, αλλά περιμένουν την δική της απάντηση για να τοποθετήσουν το τελευταίο κομμάτι και σε αυτό το παζλ.

 


Στην τελευταία τους κατοικία, Livia και Elena

Μητέρα και κόρη οδηγήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 13/06 στην τελευταία τους κατοικία, μετά από τρία ολόκληρα χρόνια.

Η Livia και το ανήλικο κοριτσάκι της, Elena, ήταν τα πρώτα θύματα του 35χρονου καθ΄ομολογίαν κατά συρροήν δολοφόνου, ο οποίος τις σκότωσε, τις τοποθέτησε σε ταξιδιωτικές βαλίτσες και τις πέταξε στην Κόκκινη Λίμνη, το 2016.

Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής Ησαΐα στην εκκλησία Αγίου Γεωργίου στο Αρεδιού.

Στο τελευταίο αντίο παρών ήταν ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Σαββίδης, ο Αρχηγός της Αστυνομίας, ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ομάδα της ιδιωτικής εταιρίας Brasal, συγγενείς καθώς και απλός κόσμος.

πηγή Kathimerini cy

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση