ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ύποπτα δέματα στις οικίες Obama, Clinton και στο Λευκό Οίκο

Οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες των ΗΠΑ εντόπισαν δύο ύποπτα δέματα που είχαν ως παραλήπτες τον πρώην πρόεδρο Barack Obama και την πρώην υπουργό Εξωτερικών Hillary Rodham Clinton, ανακοίνωσε η Μυστική Υπηρεσία.

Λίγη ώρα αργότερα, η αστυνομία εντόπισε άλλο ένα ύποπτο πακέτο που είχε σταλεί στον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα δέματα αυτά απευθύνονταν σε «πρόσωπα που προστατεύονται» από την υπηρεσία.

Σύμφωνα με τα Διεθνή ΜΜΕ ένα πακέτο εστάλη στην κατοικία της Κλίντον στην κομητεία Γουεσττσέστερ της Νέας Υόρκης ενώ το δεύτερο είχε ως παραλήπτη τον Οbama.

Η εφημερίδα New York Times ανέφερε ότι η συσκευή που βρέθηκε κοντά στο σπίτι του πρώην προέδρου Μπιλ Κλίντον και της συζύγου του, στα προάστια της Νέας Υόρκης, είναι παρόμοια με εκείνη που είχε τοποθετηθεί σε ένα γραμματοκιβώτιο έξω από το σπίτι του George Soros στις αρχές της εβδομάδας.

Ο πρόεδρος Donald Trump ενημερώθηκε για την υπόθεση και ο Λευκός Οίκος, χαρακτηρίζει τα περιστατικά ως «σοβαρή απειλή», όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC επικαλούμενο έναν υψηλόβαθμο αξιωματούχο της προεδρίας.

Σε δήλωσή του ο Λευκός Οίκος καταδικάζει «τις βίαιες επιθέσεις που επιχειρήθηκαν» εναντίον του Obama, των Clinton και άλλων δημοσίων προσώπων. Αποκαλεί τις ενέργειες αυτές «ποταπές» και αναφέρει πως οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν στον μέγιστο βαθμό σύμφωνα με τον νόμο.

ΠΗΓΗ: Kathimerini.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS