ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

''Υπάρχει κανένας άντρας που δεν έχει δείρει τη γυναίκα του;''

Είναι μια τραγουδίστρια με αμέτρητες επιτυχίες στο βιογραφικό της και τα τραγούδια της παραμένουν διαχρονικά με το πέρασμα του χρόνου. Η Μαίρη Λίντα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Espresso, έκανε κάποιες αποκαλύψεις όσον αφορά την προσωπική της ζωή.
Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον δεύτερο σύζυγο της, Αλέξανδρο Θεοχάρη, ο οποίος κηδεύτηκε πρόσφατα.

Η Λίντα αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές του γάμου τους, τονίζοντας όμως, πως έχει συγχωρέσει τον Θεοχάρη για ότι έγινε: «Τον συγχώρεσα για όσα μου έκανε! Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχούλα του. Ήταν ο πατέρας του παιδιού μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Είναι δυνατό να μην τον συγχωρήσω»;

Η τραγουδίστρια είχε αναφερθεί στο παρελθόν για την κακοποίηση που δέχθηκε από τον πρώην σύζυγό της, όμως πλέον φαίνεται πως τα άφησε όλα πίσω της και ότι ο χωρισμός τους δεν ήταν άσχημος.

«Φυσικά και τα έχω συγχωρήσει όλα, εδώ και πολλά χρόνια, Όσα ζήσαμε τα ζήσαμε, περάσανε. Ποιο ζευγάρι δεν μαλώνει; Υπάρχει κανένας άντρας που δεν έχει δείρει τη γυναίκα του; Αυτά συμβαίνουν σε όλα τα ζευγάρια. Όταν χωρίσαμε, δεν χωρίσαμε μαλωμένοι. Απλώς δεν μπορούσα να αντέξω τη δική του ζωή και εκείνος τη δική μου και έτσι χωρίσαμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση