ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Υπ. Υγείας: H αύξηση νοσηλευομένων είναι αποτέλεσμα του καρναβαλιού

Οι εισαγωγές αφορούν ως επί το πλείστον την επαρχία Λεμεσού, ανέφερε ο κ. Ιωάννου

newsroom must

Η αύξηση των νοσηλευομένων ειδικά στις Μονάδες Εντατικής είναι το αποτέλεσμα του τριημέρου του καρναβαλιού, ανέφερε ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου στο «Tρίτο Πρόγραμμα» ραδιοφώνου του ΡΙΚ.

Σε δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο, ο κ. Ιωάννου επεσήμανε πως οι εισαγωγές αφορούν ως επί το πλείστον την επαρχία Λεμεσού.

Αναφερόμενος για την επιστροφή των μαθητών στα Γυμνάσια, ο Υπουργός Υγείας δήλωσε πως κατά πάσα πιθανότατα αυτό θα γίνει την ερχόμενη βδομάδα υπό πιο αυστηρά πρωτόκολλα. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει βελτίωση της επιδημιολογικής εικόνας, δεν συντρέχει λόγος, τα γυμνάσια να ανοίξουν τρεις-τέσσερις μέρες ενωρίτερα, εξήγησε ο κ. Ιωάννου, παράλληλα ανέφερε πως ο επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας Κωνσταντίνος Τσιούτης έχει καταγράψει συγκεκριμένες εισηγήσεις όσον αφορά τα μέτρα στα σχολεία, οι οποίες θα αξιολογηθούν από το υπουργείο Παιδείας. Ορισμένες εισηγήσεις θα εφαρμοστούν την προσεχή Δευτέρα και άλλες με τη νέα σχολική χρονιά.

Για τους εμβολιασμούς των επαγγελματιών υγείας, ο Υπουργός είπε ότι αργά το βράδυ της Τρίτης, έλαβε πληροφόρηση από τον ΟΚΥπΥ, ότι τις τελευταίες ώρες παρατηρείται αυξημένο ενδιαφέρον από γιατρούς και νοσηλευτές.

Πηγή: kathimerini.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση