ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Χριστούγεννα λευκά! Βροχές, καταιγίδες, χιόνια και παγετός

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Σε κλοιό κακοκαιρίας ανήμερα Χριστουγέννων η Κύπρος αφού σύμφωνα με την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας χαμηλό βαρομετρικό επηρεάζει την περιοχή. Βροχές, καταιγίδες, χιόνια και παγετός στο «μενού» του καιρού. 

Σήµερα 25/12, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αργότερα κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται χιόνι ή χιονόνερο, ενώ τοπικά ενδέχεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και τοπικά στα προσήνεµα παράλια µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα ανατολικά παράλια ταραγµένη, αλλά στα υπόλοιπα παράλια µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανόν να επικρατεί παγετός.

Απόψε, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα. Στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται χιόνι ή χιονόνερο, ενώ τοπικά ενδέχεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη, αλλά στα προσήνεµα παράλια µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά, αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά, αναµένεται χιόνι ή χιονόνερο.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και στα ψηλότερα ορεινά λίγα χιόνια ή χιονόνερο.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, και θα κυµαίνεται κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση