ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Χριστοπούλου: «Στο GNTM έχουμε κορίτσια της διπλανής πόρτας. Δεν μπήκε και η Adriana Lima!»

Δέσποινα Άσπρου

Μια αρκετά καυστική –θα λέγαμε– δήλωση έκανε πρόσφατα η coach των κοριτσιών, Έλενα Χριστοπούλου, και κατάφερε για άλλη μια φορά να τραβήξει την προσοχή μας. 

«Έχουμε κορίτσια της διπλανής πόρτας τα οποία δεν είναι τα φοβιστικά πρότυπα της ομορφιάς. Δεν μπήκε η Adriana Lima, δίχως να μειώνω τα κορίτσια. Είναι άλλα πλάσματα και η καθεμία ξεχωριστή. Κάτι ωραίο έχουμε όλες. Όλοι έχουμε μια ομορφιά. Η επιτυχία του είναι αυτή. Αγγίζει τις γυναίκες σε κάποιο σημείο, σαν καρφί στην καρδιά κάποιες φορές. Είναι μια παραγωγή που θα μπορούσε να σταθεί παντού», λέει η Έλενα Χριστοπούλου σε συνέντευξή της στο ελληνικό περιοδικό Gala.

Μαθαίνοντας όλα όσα είπε, σκεφτόμαστε ότι ίσως και να έχει δίκιο. Ωστόσο αν η άποψή των κριτών και γενικότερα της παραγωγής είναι αυτή, τότε για ποιο λόγο αναζητούν το επόμενο Greece’s Next Top Model; Προφανώς αυτό δεν είναι λογικό!

Στην ίδια πάντως συνέντευξή της, η Χριστοπούλου αναφέρθηκε και στο αν κάποια κορίτσια του reality μπορούν τελικά να κάνουν καριέρα στο εξωτερικό.

«Κάποιες θα μπορούσαν. Είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Είμαστε ένας λαός που έχει μάθει πάρα πολύ στα εύκολα. Μπορώ να σου πω για 55 κοπέλες που πήγαν στο εξωτερικό και γύρισαν και δεν ξαναέκαναν κάτι. Η Καγιά όμως, που πολλοί αναρωτιούνται τι έκανε, έκανε πολλά. Έχει παλέψει πάρα πολύ από τα 14 της. Ήταν πολύ μικρή και δούλεψε σκληρά. Πρέπει να είσαι αυστηρός και δίκαιος. Για αυτό είναι έτσι η Βίκυ, γιατί ξέρει. Δεν μπορεί να έρχεται και να σου λέει κάποια "δεν περπατάω στην εξέδρα στην πισίνα" θαρρείς και από κάτω έχει καρχαρίες! Δεν πρόκειται να κάνουμε pampering στο "δεν μπορώ"».

Και κάπως έτσι, η coach «έθαψε με το γάντι» τα κορίτσια του διαγωνισμού!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση