ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Χριστόφορος Τορναρίτης: ''Χρωστάω 10εκ. ευρώ στην Τράπεζα Κύπρου''

newsroom must

«Ήμουν πάντα μια ψυχικά διαταραγμένη προσωπικότητα», δήλωσε ο Χριστόφορος Τορναρίτης ο οποίος βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της Ελίτας Μιχαηλίδου στο ΡΙΚ1.

Ο Κύπριος επιχειρηματίας τα έβαλε με τις τράπεζες που έχουν καταστρέψει τον τόπο, υποστηρίζοντας ότι η Κύπρος είναι ένα μεγάλο φαγοπότι κι ότι ανάμεσα σε όλους αυτούς που συμμετέχουν σε αυτό είναι και ο ίδιος. «Χρωστάω 10 εκατομμύρια στην Τράπεζα Κύπρου αλλά πληρώνω κανονικά τις δόσεις μου» δήλωσε συμπληρώνοντας «ενώ υπάρχουν developers που χρωστούν πολλαπλάσια ποσά και δεν λέει κανείς κάτι».

Παράλληλα ο Χριστόφορος Τορναρίτης δήλωσε ότι «Όλοι οι Κύπριοι είμαστε χώρκατοι», μιας και μας χαρακτηρίζει η έλλειψη καλλιέργειας. Στη συνέχεια και μετά τηλεφωνική παρέμβαση τηλεθεατή που εξέφρασε τη θλίψη του για τις δηλώσεις του επιχειρηματία υπέρ του σχεδίου Ανάν, ο ίδιος αποκάλυψε πως μεγάλωσε σε μία οικογένεια με βόμβες και όπλα (η μητέρα του ήταν παντρεμένη με αδελφό πραξικοπηματία) και πως αν παλαιότερα οι Κύπριοι αποδέχονταν την παρουσία των Τούρκων, τα πράγματα θα ήταν αλλιώς και δεν θα οδηγούμασταν στην εισβολή.

Πολλές από τις απόψεις και τα λεγόμενα του επιχειρηματία προκάλεσαν αντιδράσεις από πολλούς τηλεθεατές οι οποίοι βγήκαν στον αέρα για να εκφράσουν την αντίθεση τους. Στον αέρα όμως της εκπομπής ο γνωστός επιχειρηματίας, προσέλαβε on air μια φιλοξενούμενη της εκπομπής, τη Μαρία Σωτηριάδου, η οποία είναι άνεργη και ζητούσε δουλειά. «Απόψε πιάνεις δουλειά» της είπε, και την προέτρεψε να πάρει τηλέφωνο τον διευθυντή του lounge bar που άνοιξε πρόσφατα στη Λευκωσία μαζί με τη σύζυγό του.

Στην ερώτηση «ποια είναι η μεγαλύτερη ανατροπή που έκανες στη ζωή σου;» απάντησε αφοπλιστικά «που δεν χώρισα τη γυναίκα μου».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση