ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Χρ. Αριστοτέλους - Γ. Εφραίμ: ''Επέτειο'' στην ερωτική Ρώμη

Λένε πως η επιβεβαίωση ενός καρμικού έρωτα σφραγίζεται σε μέρη ονειρεμένα και μαγευτικά. Κι αν αυτό μοιάζει σενάριο ρομαντικής ταινίας, Χριστιάνα Αριστοτέλους και Γιώργος Εφραίμ φαίνεται να το... ασπάστηκαν και να πραγματοποίησαν ολιγοήμερη εξόρμηση στην ερωτική Ρώμη, τις μέρες των Χριστουγέννων.

Ξεσκονίζοντας το ημερολόγιο του 2016... Δεκέμβριος ήταν πάλι που η είδηση για το νέο hot ζευγάρι της πρωτεύουσας μεταδόθηκε σαν αστραπή! Το αγαπημένο ζευγάρι φαίνεται πως διάλεξε την πόλη στην οποία λένε ότι ριζώνει αιώνια ο έρωτας, για την πρώτη του επέτειο. Ο έρωτάς τους μετράει ήδη ένα χρόνο και οι δύο τους μοιράζονται όλο και περισσότερες όμορφες στιγμές.

Το ζευγάρι που μονοπώλησε τα εξώφυλλα και τα φλας των παπαράτσι βρέθηκε στη Ρώμη για ολιγοήμερες διακοπές τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Ο φακός του Beautiful People εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες της λαμπερής παρουσιάστριας και του επιτυχημένου ποδοσφαιριστή σε μια από τις βόλτες τους με άμαξα, στη δημοφιλή, Piazza di Spagna. Οι δύο τους, σε χαλαρές στιγμές, απολάμβαναν τις μαγευτικές εικόνες της δημοφιλούς πλατείας, σημείο κατατεθέν άλλωστε των ερωτευμένων, απαθανατίζοντας τις στιγμές.

Σε μια μίνι απόδραση από ένα βαρυφορτωμένο πρόγραμμα, η λαμπερή παρουσιάστρια, με casual ντύσιμο απόλαυσε μοναδικές στιγμές με τον αγαπημένο της, επιλέγοντας να περάσει τις μέρες των Χριστουγέννων σε μια από τις πλέον ερωτικές πόλεις της Ευρώπης, κάνοντας την καλύτερη χριστουγεννιάτικη ευχή, πού αλλού, στην περίφημη Fontana di Trevi!

Πηγή: Beautiful People

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση