ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

«Χορταστικές δροσιστικές σαλάτες» στο Γαστρονόμο

Ο Γαστρονόμος Ιουλίου μας φτιάχνει χορταστικές δροσιστικές σαλάτες  ιδανικές για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού! Κρύο «μπριάμ» με βασιλικό και φέτα, λιαστοί ντοματοκεφτέδες, πατατοσαλάτα με μυρωδικά και αντζούγιες, πράσινα φασολάκια με αγγούρι, δυόσμο και ψητό μοσχάρι, πρασινάδες με αρμύρα, ροδάκινο και νούμπουλο Κέρκυρας, σαλάτα με γλιστρίδα, ντομάτες, μυρωδικά και ψητό κοτόπουλο, σαλάτα με καρπούζι, φέτα και αβοκάντο, χωριάτικη σαλάτα με αμπελοφάσουλα, φέτα και λιαστές ντομάτες.

Ακόμη συνταγές με το πιο δημοφιλές θαλασσινό… τις γαρίδες όπως δεν τις έχετε ξαναδοκιμάσει! Γαρίδες με αβοκάντο, ντοματίνια και δυόσμο, γαρίδες με πατάτες και κολοκυθάκια, γαρίδες σαγανάκι, γαρίδες «ταντούρι», γαριδοκεφτέδες, λιγκουίνι με γαρίδες και κολοκυθάκια, μεζές με αυγοτάραχο και βερίκοκα, πικάντικες γαρίδες με κριθαράκι, σαλάτα με γαρίδες, ντοματίνια, βασιλικό και κρίθινο παξιμάδι, σουβλάκι τυλιχτό με γαρίδες, δυόσμο και κρέμα γιαουρτιού.

Από την κυπριακή ενότητα … ανακαλύπτουμε την πρώτη κυπριακή μικροζυθοποιεία «Prime» Η πρόσφατη βράβευση της νέας μπίρας Cyprus Pils στη Γερμανία, πριν ακόμα βγει στην αγορά, έγινε η αφορμή για να επισκεφτούμε τη μικροζυθοποιεία L.S.G. Prime Microbrewery στη Σωτήρα.

Και ο σεφ από το εστιατόριο Τo Παντοπωλείο «Καλή Όρεξη» μας φτιάχνει τονάκι με σαλάτα από φρέσκο λουβί!

Μαζί τα περιοδικά Beautiful People, KSPORTS και ο τέταρτος τόμος «Ο Τρόμος του Μισισιπή» από την Μεγάλη βιβλιοθήκη Disney με μόνο 3.90 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση