ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Χοβίκ: Από το X Factor στην... Eurovision;

Θεωρείται ένα από τα δυνατά φαβορί της φετινής επιλογής τραγουδιού της Κύπρου για την Eurovision 2015.

Ο Χοβίκ μόνο τυχαίος δεν είναι στο χώρο αυτό αφού μετά το X Factor έχει καταφέρει εκτός από το να μας δείξει τις φωνητικές του ικανότητες, να κατακτήσει και μία μεγάλη μερίδα θαυμαστριών.

Κάποιοι λένε πως φέτος είναι η χρονιά του. Κάποιοι υποστηρίζουν πως με όπλο τη φωνή και το δυνατό κομμάτι που πάει στο Eurovision Project μπορεί να κάνει την έκπληξη. Κανείς δεν είναι όμως σίγουρος παρά μόνο το τηλεοπτικό κοινό. 

Το... Stone In A River της Αργυρώς Χριστοδουλίδου, κατάφερε ήδη να μαγέψει όχι μόνο την κριτική επιτροπή του Eurovision Project αλλά και... το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Χοβίκ μιλάει για το X Factor, τη ζωή του πέντε χρόνια μετά το τηλεοπτικό show και... την Eurovision.

Χοβίκ, πέρασαν 5 χρόνια από τη συμμετοχή σου στο X factor όπου και ξεχώρισες. Τι σου άφησε αυτή η εμπειρία;

Αυτή η εμπειρία μου έδωσε απίστευτες αναμνήσεις που θα τις κουβαλάω για μία ζωή! Γνώρισα σημαντικές προςωπικότητες του χώρου, και ταυτόχρονα με γνώρισε ο κόσμος.. Με έβαλε στο σπίτι του για τόσες εβδομάδες! Απο πολλούς αγαπήθηκα και ακόμα εισπράττω αυτήν την αγάπη και στήριξη! Λόγω και του πολύ νεαρού της ηλικίας μου τότε, όλο το παιχνίδι το θυμάμαι σαν ένα μεγάλο πάρτι!

Τότε, ήσουνα και πολύ μικρός, πιστεύεις ότι τώρα θα λειτουργούσες ή θα αντιμετώπιζες διαφορετικά τις ευκαιρίες που σου δόθηκαν;

Σίγουρα θα λειτουργούσα διαφορετικά. Είναι απόλυτα φυσιολογικό στα 19 σου και με τόση προβολή να μήν είσαι σε θέση να εκμεταλλευθείς στο έπακρον όλες αυτές τις ευκαιρίες που σου προσφέρει μια τέτοια συμμετοχή! Και τώρα μεγαλώνοντας ξέρω πως εαν τώρα πήγαινα στο xfactor θα πήγαινα με ''στρατηγική'' και οχι μόνο για την εμπειρία. Παρ' όλα αυτά, "δέν μετάνιωσα στιγμή για τα ''λάθη'' που έχω κάνει, γιατί ένας νικητής ξέρει πάντοτε να χάνει''! Στίχος απο το ''Εγώ για μένα''.

Πόσο εχει αλλάξει και πόσο εχει ωριμάσει τα πέντε αυτά χρόνια που πέρασαν ο Χοβίκ?

Καταρχήν είναι μείον 10kg! Πέραν αυτού, ο Hovig σαν το παθιασμένο παιδί που ήταν, και ήθελε να τραγουδάει και να χαρίζει όμορφες στιγμές παρέμεινε και θα παραμείνει το ίδιο για μία ζωή! Τωρα όσον αφορά για τα υπόλοιπα, σίγουρα ωρίμασα επαγγελματικά, φωνητικά και σαν καλλιτέχνης. Με βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια οι πολλές εμφανίσεις που έκανα,.. Οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκα... Έχω πλέον στόχους και υπομονή! Με λίγα λόγια προσγειώθηκα! Φυσικά όσο μπορεί να προσγειωθεί ενας καλιτέχνης..

Το 2010 δοκίμασες ξανά να εκπροσωπήσεις την Κύπρο στην Γιουροβίζιον και κέρδισες την δεύτερη θέση στις προτιμήσεις του κόσμου. Φέτος, συμμετέχεις ξανά. Τι προσδοκίες εχεις;

Πρώτα θέλω να αρέσει το τραγούδι και να τα καταφέρω μέχρι το τελικό.. Υπάρχουν αξιόλογες συμμετοχές και θεωρώ πως αν τα καταφέρω μέχρι το τελικό είναι η πρώτη νίκη! Απ' εκεί και πέρα, εννοείτε πως θα ήταν μεγάλη χαρά και τιμή για μένα να πάω μέχρι το στόχο μου, ο οποίος είναι η εκπροσώπηση της πατρίδας μας στην Αυστρία! Είναι όνειρο ζωής μια συμμετοχή σε έναν τόσο μεγάλο και σημαντικό θεσμό.

Μίλησε μας λίγο για την συμμετοχή σου και το λατρεμένο ήδη Stone In A River .

Το τραγούδι λέγεται "Stone In A River" και το έχει γράψει η Αργυρώ Χριστοδουλίδου, μουσική και στίχο. Είναι μία δυναμική μπαλάντα, η οποία εχει ένα βαθύ νόημα.. Θέτει στον ακροατή ερωτήματα. Προκαλεί τον ακροατή να ξεχωρίσει απο την μάζα και το ρεύμα τον πολλών. Να αρχίσει να νιώθει, και να αντιδρά βάσει αυτά που νιώθει και τα προσωπικά του πιστεύω και να μην είναι απλά ένας τυφλός ακόλουθος.. Κατα την άποψη μου το τραγούδι μιλά στις καρδιές και μπορεί οποιοσδήποτε να ταυτιστεί μαζί του, ανεξαρτήτως έθνους ηλικίας ή γένους. Εμένα με έχει αγγίξει. Ελπίζω με την ερμηνεία μου να σας αγγίξει και εσάς.

Τι περιμένεις να σου φέρει η νέα χρονιά;

Πάνω απ όλα υγεία σε όλο τον κόσμο. Ευχάριστες διαπροσωπικές σχέσεις και όσο για τα επαγγελματικά, μείνετε συντονισμένοι! Ετοιμάζουμε όμορφα πράγματα για σας!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση