ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ξεσπά η μητέρα του Πρίαμου για τις επιθέσεις στους Κύπριους

Η μητέρα του Μάριου Ιωαννίδη, Λία Ιωαννίδου ξεσπά εναντίον του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου σχετικά με τα όσα είπε στο Survivor Πανόραμα τόσο για το γιο της και τους υπόλοιπους Μαχητές, όσο και για τους Κύπριους.

«Η προσπάθεια του κυρίου να συσπειρώσει τον ελληνισμό έναντι στον κοινό εχθρό, τον Κύπριο τον Μάριο που ήρθε να μας κλέψει τον βραβείο, ξεκίνησε μια θύελλα αντιδράσεων στην Κύπρο και μπαίνω στη δύσκολη θέση να βεβαιώνω τους φίλους μου, τους πατριώτες μου Κύπριους, ότι δεν εκφράζει τους Έλληνες όλους. Οι Ελληνες του εξωτερικού είμαστε πάρα πολύ Έλληνες, δεν μας στερεί ότι ότι ζούμε σε ένα άλλο κράτος την εθνικότητα μας. Είναι σαν να λέει ότι οι Κρήτες, ή οι Μακεδόνες, ή οι Πελοποννήσιοι είναι λιγότερο Έλληνες.

Δεν μπορεί κάποιος να βγαίνει να ειρωνεύεται και να μηδενίζει την προσπάθεια τόσων ανθρώπων» ανέφερε συγκεκριμένα στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, ενώ υποστήριξε πως μέσα από την εκπομπή Survivor Πανόραμα προωθείται ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σε συνέχεια των δηλώσεων του απάντησε στην εκπομπή: «Λυπάμαι αν στεναχώρησα την μητέρα του Μάριου όπως και αν στεναχώρησα τη μητέρα του Κώστα του μισθοφόρου γιατί και εκεί είπα πάρα πολλά, όμως είναι η προσωπική μου άποψη κι έχω τι δημοκρατικό δικαίωμα να τη λέω δημόσια από τη στιγμή που καλούμαι να την πω. Και αν τους στεναχώρησα λυπάμαι, αλλά μην χάνουν την ψυχραιμία τους και λένε ότι εντάσσομαι σε ένα σχέδιο που θέλει να δώσει το έπαθλο στο Ντάνο. Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα πάρει το έπαθλο. Δυστυχώς δεν έχω συμμετοχή με κανέναν για να πάρω κανένα ποσοστό. Πιο αγαπημένος παίκτης μου από τον Ντάνο που συμπαθώ είναι ο Σπαλιάρας. Ο Σπαλιάρας από που είναι; Γιατί εδώ πέρα έχω παρουσιαστή ότι είμαι ο κακός άνθρωπος που δεν αγαπάει την Κύπρο. Έχουν χάσει τον μπούσουλα.»

Δείτε το βίντεο! 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση