ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Χειροπέδες σε ζευγάρι για το φονικό στην Αγ.Νάπα

Χειροπέδες πέρασε η Αστυνομία σε ζευγάρι από την Λευκωσία, οι οποίοι φαίνεται να να εμπλέκονται στην υπόθεση του φονικού στην Αγία Νάπα.

Πρόκειται για 32χρονο και 30χρονη από τη Λευκωσία, οι οποίοι φαίνεται να είχαν επαφές, τουλάχιστον με τον ένα εκ των εκτελεστών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζεύγος, φιλοξένησε τον Aleks Burelli, σε οικία στην Αγλαντζιά, στο σημείο όπου χθες πραγματοποιήθηκε επιχείρηση της αστυνομίας για εντοπισμό και σύλληψη του Αλβανού.

Αξίζει να αναφερθεί ότι και οι δυο ύποπτοι είχαν κληθεί στο τμήμα για εξηγήσεις ωστόσο οι καταθέσεις τους δεν έπεισαν την Αστυνομία, η οποία αποτάθηκε στο δικαστήριο για έκδοση ενταλμάτων σύλληψης.

Τα εν λόγω πρόσωπα τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενα αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, φόνου εκ προμελέτης, συνωμοσίας για φόνο, απόπειρας φόνου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και πυρομαχικών, κατοχής, μεταφοράς και χρήσης εκρηκτικών υλών χωρίς την αδεία του επιθεωρητή εκρηκτικών υλών, κλοπής, εμπρησμού και συνεργίας.

Οι δύο θα οδηγηθούν εντός της ημέρας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για να διαταχθεί η κράτησή τους.

Το ΤΑΕ αρχηγείου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση