ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Χαρίζει ζωή με το θάνατό του ο 17χρονος Στέφανος

Απεβίωσε στις 10:30 χθες το πρωί ο Στέφανος Πηλιώτης, 17 χρόνων από το Παραλίμνι, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος, σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, έπειτα από τροχαία σύγκρουση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του 17χρονου έδωσε τη συγκατάθεσή της έτσι ώστε να δοθούν τα όργανά του σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία, αναμένεται να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του έτσι ώστε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Το τροχαίο

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 18.10 της 7ης Ιουνίου, όχημα που οδηγούσε 64χρονος από το Παραλίμνι και βρισκόταν σε κόλπο στάθμευσης στη λεωφόρο Πρωταρά με κατεύθυνση τον Πρωταρά, στην προσπάθεια να εισέλθει στη λεωφόρο και να κατευθυνθεί προς Παραλίμνι, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 17χρονος, ο οποίος κατευθυνόταν προς το Παραλίμνι.

Ο νεαρός τραυματίστηκε και με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου. Εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς και διαπιστώθηκε ότι έφερε κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κάταγμα στο δεξιό πόδι.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του ο νεαρός διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Στον 64χρονο οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος δεν έπαθε τίποτε από το ατύχημα, διενεργήθηκε άλκοτεστ με μηδενική ένδειξη.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός μοτοσικλετιστής δεν έφερε προστατευτικό κράνος.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X