ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

«Χαλάει» ο καιρός - Καταιγίδες και χαλάζι

Η πρόγνωση του καιρού από το Τμ. Μετεωρολογίας

 

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος σε αρκετές περιοχές αλλά στα δυτικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται δεν αποκλείεται να δώσουν τοπικά κάποιες βροχές. Σταδιακά, ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και κατά τόπους κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται, από το μεσημέρι και μετά, τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα ανατολικά/νοτιοανατολικά. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί και παροδικά το πρωί στο εσωτερικό μέχρι βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ και τοπικά ισχυροί, 5 Μποφόρ για να καταστούν μέχρι το μεσημέρι, κυρίως στα νότια, στα ανατολικά και τοπικά στα βόρεια, πολύ ισχυροί, 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη για να καταστεί μέχρι το μεσημέρι γενικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 23 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα νοτιοανατολικά παράλια, σε ορισμένες περιοχές του εσωτερικού και στα βορειοανατολικά. Σταδιακά, ωστόσο, θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και αργότερα μέχρι βορειοδυτικοί, αρχικά μέτριοι και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα γενικά μέτριοι, 4 Μποφόρ αλλά σε υπήνεμες περιοχές ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ταραγμένη για να καταστεί αργότερα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

Την Τρίτη και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτυχθούν αργότερα δυνατό να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και σύντομη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, νωρίς το απόγευμα. Τις αυγινές κυρίως ώρες αναμένεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο τη Δευτέρα, μικρή πτώση την Τρίτη και μη αξιόλογη μεταβολή την Τετάρτη, για να κυμανθεί την Τρίτη και την Τετάρτη γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση