ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Χ.Τσουρούλης-E.Γιολίτη: Γιόρτασαν τα γενέθλιά τους και προσέφεραν ένα μεγαλο χρηματικό ποσό

O Χρύσανθος Τσουρούλης και η Έμιλυ Γιολίτη αποτελούν ένα από τα πιο λαμπερά και ταιριαστά ζευγάρια που απολαμβάνουν στο έπακρον τον έρωτά τους. Το ζευγάρι γιόρτασε τα γενέθλιά του μαζί σε ένα ξεχωριστό πάρτυ με εκλεκτούς καλεσμένους και την Άντζελα Δημητρίου να αναλαμβάνει την διασκέδαση των παρευρισκομένων.

Το πάρτι γενεθλίων του Διευθύνοντα Συμβούλου της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ και του Εκδοτικού Οίκου ΔΙΑΣ και της γνωστής δικηγόρου είχαν και φιλανθρωπική χροιά, αφού το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη εισφορά που ανέρχεται στις 15,310 ευρώ στον φιλανθρωπικό οργανισμό «Hope For Children», που ασχολείται με την ανθρωπιστική και αναπτυξιακή πολιτική, σχετικά με την υπεράσπιση και την προώθηση των δικαιωμάτων των παιδιών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του οργανισμού:
''Ο Διεθνής, Ανθρωπιστικός και Ανεξάρτητος οργανισμός «Hope For Children» CRC Policy Center, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την Έμιλυ Γιολίτη, Μέλος του Ανωτάτου Συμβουλευτικού Συμβουλίου του Οργανισμού και τον Χρύσανθο Τσουρούλλη, Πρέσβη Καλής Θελήσεως, για την ευγενική τους πρωτοβουλία, να αφιερώσουν το πάρτυ γενεθλίων τους στο Hope For Children.
Η κα Γιολίτη και ο κος Τσουρούλλης το περασμένο Σάββατο 19/5/2018, γιόρτασαν τα γενέθλια τους όπου αντί δώρων, παρότρυναν τους καλεσμένους τους να στηρίξουν το «Hope For Children» CRC Policy Center με χρηματική δωρεά. Το σύνολο των δωρεών ανήλθε στις € 15,310.
Το όραμα του "Hope For Children" CRC Policy Center είναι να συνδράμει στην προστασία και προώθηση των δικαιωμάτων του παιδιού και να υποστηρίξει την ενεργό συμμετοχή των νέων στην κοινωνία. Για το σκοπό αυτό, υλοποιεί πολυεπίπεδα ανθρωπιστικά προγράμματα που αφορούν στην προώθηση των δικαιωμάτων όλων των παιδιών με προτεραιότητα την ευημερία τους, την εκπαίδευση και την πρόληψη κάθε είδους βίας ενάντια στα παιδιά καθώς και στην ψυχοκοινωνική και νομική τους στήριξη.
Ευχαριστούμε όλους όσοι με την οικονομική τους συνεισφορά έγιναν μέρος αυτής της προσπάθειας.
Όποιοσδήποτε επιθυμεί να στηρίξει τον Οργανισμό μπορεί να επισκεφτεί τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://donate.uncrcpc.org''

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση