ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Women in politics: Ladies, watch out!

Με τις βουλευτικές εκλογές προ των πυλών, αναλύουμε το στυλ των κυρίων της πολιτικής.

Μαρία Κυριακού - Η φιλάνθρωπος


Στην κυρία Μαρία Κυριακού αποτίνουμε τον τίτλο της φιλάνθρωπου, αφού με τον σύζυγο της συμμετέχουν και δραστηριοποιούνται σε διάφορους φιλανθρωπικούς οργανισμούς και ανάμεσα σε πολλά, στα πλαίσια του ενδιαφέροντος της για την προστασία του περιβάλλοντος, συνέλαβε με τον πατέρα της στη δημιουργία του Εθνικού Πάρκου Ακροπόλεως.

Το στυλ της
Συνήθως θα την δεις smart ντυμένη, με κλασικά παντελόνια, μπλουζάκια, blazers και εκλεπτυσμένο μακιγιάζ, ενώ δεν διστάζει να συνδυάσει έντονα χρώματα. Για hairstyling ακολουθεί πάντα τον σίγουρο δρόμο με χρυσαφί ξανθό χρώμα και χωρίστρα στη μέση. 

 Μαρία Βασιλειάδου – Η δημοσιογράφος

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια και δημοσιογράφος του ΡΙΚ που πρωτοστάτησε σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την παιδεία και τους νέους. Ίσως και η πιο γνωστή φωνή στην κυπριακή τηλεόραση, αλλά ακόμα πιο γνωστή η φυσιογνωμία της.

Το στυλ της
Ταγιεράκια όχι και τόσο μοδάτα θα λέγαμε, αλλά σίγουρα που αποπνέουν καθωσπρεπισμό και αυστηρότητα. Λιτά αξεσουάρ συνήθως χρυσά σκουλαρίκια και μακιγιάζ με πιο τονισμένα μάτια και μαλλιά με το ίδιο χτένισμα στο «ένα περίπου». Η ίδια φαίνεται πόσο λατρεύει την τεχνική των χρυσών ανταυγειών, αφού έχει το ίδιο χρώμα από την δεκαετία του 90.  

Γιώτα Παπαδόπουλου - Η στυλάτη

Γυναίκα του Νικόλα Παπαδόπουλου και νύφη της κυρίας Φωτεινής Παπαδοπούλου. Μια οικογένεια «με τας καμελίας», γνωστή για τα φιλανθρωπικά τους δρώμενα και την ένταξη της κυρίας Φωτεινής Παπαδοπούλου στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό που κατέχει και τον τίτλο της προέδρου. Η Γιώτα Παπαδοπούλου αν και πολυάσχολη μητέρα με τέσσερα παιδιά και γυναίκα πολιτικού δείχνει να τα καταφέρνει και με το παραπάνω καλά.

Το στυλ της
Σούπερ stylish, σούπερ μοντέρνα, super wow! Καταφτάνει στα κοσμικά events με παντελόνια jean σε σχήμα καμπάνας και Marni platforms, συνδυάζει υπέροχα Chanel blazer με αεράτα μοντέρνα φορέματα και η ίδια ξέρει πώς να τα αναδεικνύει με το Parisienne στυλ της και την γλυκύτητα που την χαρακτηρίζει.   

Ειρήνη Χαραλαμπίδου – Η celebrity


Η αιτία που μέναμε μέσα τα Σαββατοκύριακα μας. Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια της Σαββατιάτικης εκπομπής «Ευχάριστο Σαββατόβραδο», την εποχή που τα τηλεοπτικά παιχνίδια μπορούσες να τα μετρήσεις στα δάχτυλα σου. Η πιο γνωστή τηλεοπτική περσόνα των 90ς και τώρα υποψήφια βουλευτής του ΑΚΕΛ.

Το στυλ της
Η νοικοκυρά της διπλανής πόρτας μαζί και η celebrity της γειτονιάς. Τα καλοκαίρια θα την εντοπίσεις με casual ντύσιμο, ενώ τα κλασικά κοστούμια βρήκαν τη θέση που τους αξίζει στην γκαρνταρόμπα της κυρίας Χαραλαμπίδου. Όπως και να το κάνουμε, η φυσιογνωμία της είναι τόσο γνωστή που πάντα σου αφήνει μια γλυκιά γεύση από τα παιδικά σου χρόνια με την χαρακτηριστική εικόνα.

Λεία Τορναρίτη – The fashionista


Γυναίκα του αντιπρόεδρου του ΔΗΣΥ Νίκου Τορναρίτη της γνωστής οικογένειας Τορναρίτη. Η Λέια Τορναρίτη αν και είναι γνωστή για το γουστόζικο της στυλ, είναι και Σύμβουλος Τέχνης. Ένας πολύ cool άνθρωπος, ανοιχτόμυαλος και πάνω απ’ όλα λάτρεις της μόδας.

Το στυλ της
Πάντα ντυμένη στην τρίχα! Όχι με ότι κι ότι, αλλά με τα πιο hot items της σεζόν προσαρμοσμένα στο δικό της στυλ χωρίς ποτέ να ξεφεύγει. Ξέρει πώς να εντυπωσιάσει σε κάθε περίσταση με το προσεγμένο της ντύσιμο και την αριστοκρατική της φινέτσα.

 

 

 


 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS