ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Voice: Οι Κύπριοι που είδαν την πόρτα της εξόδου

Η διαδικασία των knock out στο χθεσινό επεισόδιο του The Voice έβγαλε εκτός παιχνιδιού πολλά δυνατά ονόματα από το παιχνίδι, ενώ 3 από αυτοί ήταν Κύπριοι. 

Σε πάρα πολύ δύσκολη θέση ήρθε ο Σάκης Ρουβάς καθώς έριξε στη μάχη των knockouts του The Voice τους Κρυστάλλω Πατσιά, Νίκο Κερκένη και Ανδρέα Στεργιόπουλο.

Και οι τρεις ήταν εξαιρετικοί στο τραγούδι που κλήθηκαν να πουν και πραγματικά ο coach τους ήταν έντονα προβληματισμένος για το ποιον από τους τρεις θα έπρεπε να στείλει στα live του Voice.  Η απόφαση δύσκολη, ο Σάκης Ρουβάς σηκώθηκε από τη θέση του και περπάτησε λίγο, φανερά νευρικός για την απόφαση που θα στερούσε από τους άλλους δύο τη συνέχεια στο όνειρο. Τελικά, ο Σάκης επέλεξε να πάρει μαζί του στα live τον Ανδρέα Στεργιόπουλο.

Στα live του The Voice συνεχίζει η Ελπίδα Πραμάς, η οποία ήταν η μεγάλη νικήτρια σε μια πάρα πολύ δυνατή τριάδα που επέλεξε η Έλενα Παπαρίζου για τα knockouts. Ο Μάκης Τσιγάντες και ο Γιώργος Σταματάρης ήταν οι αντίπαλοι της Ελπίδας και η απόφαση της Έλενας Παπαρίζου πάρθηκε με ιδιαίτερη δυσκολία, καθώς και οι τρεις ήταν εξαιρετικοί.

Τέλος άτυχος στάθηκε και ο Νίκος Τρίκκης που δεν κατάφερε να περάσει στα live! 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Voice  |  φαβορί  |  Voice

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση