ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Unic Music Vibes: Το πάρτι που έγινε talk of the town πραγματοποιήθηκε

Δέσποινα Άσπρου

Χθες βράδυ (04/10/2018) πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το τέταρτο UNIC MUSIC VIBES Party στο ανοικτό αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Για ακόμη μια χρονιά το πανεπιστήμιο Λευκωσίας καλωσόρισε τους φοιτητές του με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο και κατάφερε να κάνει όλους τους νέους φοιτητές να διασκεδάσουν αλλά και να θέλουν όσο τίποτε άλλο να ζήσουν την νέα φοιτητική τους χρόνια! Για να πούμε όμως την αλήθεια, έκανε και εμάς –τους λίγο μεγαλύτερους- να θυμηθούμε την πρώτη μέρα που διασχίσαμε την πόρτα του πανεπιστημίου και να αναπολήσουμε τα υπέροχα φοιτητικά μας χρόνια!

Οι DJ Dino K, DJ Mar, DJ Leandro μαζί με τους Phanos Sax και Μιχάλη Τσερκέζο violin με το μοναδικό ταλέντο τους κατάφεραν να ανεβάσουν το ρυθμούς και η διασκέδαση να φτάσει στα ύψη.

Και κάπου εδώ να πούμε ότι το ανοικτό αμφιθέατρο ήταν ασφυκτικά γεμάτο από φοιτητές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας όπου διασκέδασαν μέχρι το κλείσιμο! Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η Μπύρα KEO και η Kopparberg Cider, ενώ χορηγοί επικοινωνίας ήταν ο Dee Jay 93.5 και το Wiz Guide.

Δες μερικές φωτογραφίες:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση