ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Τζώρτζια Παναγή: Η τηλεόραση, ο Λούης Πατσαλίδης και το Show & Αβλαβές

Από αθλητικογράφος του ΑΝΤ1, νικήτρια στο φιλανθρωπικό show «DanSing» του Mega και, φέτος, συμπαρουσιάτρια του Λούη Πατσαλίδη στο «Show και αβλαβές» του Σίγμα. Η Τζώρτζια Παναγή λέει αποκλειστικά στις ΤηλεΩρες ότι κάθε χρονιά βάζει τον πήχη όλο και ψηλότερα, γιατί προτιμά να πέφτει στα βαθιά για να μην εφησυχάζεται.

Είχες μια πολύ πετυχημένη τηλεοπτική σεζόν. Πώς νιώθεις γι’ αυτό;

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν ήταν δημιουργική, γιατί ήταν γεμάτη από νέα πράγματα. Μου έδωσε το έναυσμα να συνεχίσω με σταθερά βήματα και να ανεβάσω τον πήχη πιο ψηλά, δουλεύοντας με τους κατάλληλους ανθρώπους. Ο Λούης και όλη η ομάδα του «Show και αβλαβές», αλλά και η παραγωγή ήταν ένα στήριγμα για μένα, δείχνοντάς μου τις σωστές κατευθύνσεις, προκειμένου να προχωρήσω, σε μια εκπομπή που χτυπάει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Για μένα αυτό ήταν και παραμένει μία πρόκληση.

Θα σε δούμε και του χρόνου δίπλα στον Λούη;

Συνεχίζουμε και για 3η σεζόν με τον Λούη Πατσαλίδη. Από εκεί και πέρα, μόνο ο Θεός ξέρει. Θέλω να πιστεύω ότι όλα προχωρούν ομαλά και οποιαδήποτε συνεργασία, είτε είναι η ίδια, είτε κάτι καινούριο, θα ευνοήσει και τους δύο μας...

Για κάποιους είσαι απλά η συμπαρουσιάστρια του Λούη Πατσαλίδη, για άλλους είσαι το «κορίτσι» του και για κάποιους τρίτους είσαι η «γλάστρα» του «Show και αβλαβές». Εσύ τι απαντάς σε όλους αυτούς;

Είναι μια εκπομπή που συζητιέται πάρα πολύ και σημειώνει ψηλά νούμερα τηλεθέασης, γι’ αυτό και υπάρχουν οι διάφορες γνώμες. Δεν είμαι άτομο που θα πάρει κακοπροαίρετα ένα σχόλιο. Κάθε κριτική είναι καλοδεχούμενη, γιατί έχει κάτι να σου δώσει. Ακόμα και η πιο αρνητική κριτική έχει κάτι θετικό να σου προσφέρει. Όταν οι άνθρωποι που είναι γύρω μου ξέρουν πολύ καλά τι είμαι, όπως η οικογένεια μου, δεν θα κάτσω να ασχοληθώ. Θα κάνω, απλά, αυτό που γνωρίζω καλά, να είμαι η συμπαρουσιάστρια του Λούη.

Διαβάτε ολόκληρη η συνέντευξη στις ΤηλεΩρες που κυκλοφορούν σε όλα τα περίπτερα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση