ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Τζώρτζια Παναγή: Η πρώτη της εμφάνιση στο ‘’Ξαναδέστε τους’’

Σήμερα ομολογουμένως έχει πολλές πρεμιέρες, και σε σειρές αλλά και σε εκπομπές. Σε Ελλάδα και Κύπρο σήμερα οι τηλεθεατές έχουν καθηλωθεί στους δέκτες τους για να παρακολουθήσουν τα νέα προγράμματα.

Πρεμιέρα σήμερα είχε και το ‘’Ξαναδέστε τους’’  στον Alpha με τον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Ηλιάκη, που φυσικά δεν ήταν μόνοι, αφού τους πλαισίωνε η Μαίρη Συνατσάκη και η κύπρια παρουσιάστρια Τζώρτζια Παναγή.

Όπως πάντα γεμάτοι χιούμορ ο Νίκος και η Μαρία ξεκίνησαν με χαρούμενη διάθεση και πολλά κέφια, ενώ δεν έλειψαν και τα πειράγματα ανάμεσα στους δυο τους.

‘’Φέτος δεν είχα λεφτά για πλαστικές και δεν έχω κάνει botox’’, ανέφερε η παρουσιάστρια με το χιουμοριστικό τρόπο της, ενώ ο Νίκος σχολίασε πως δουλεύει πολύ καλά τις εκφράσεις της και ο χρόνος δεν φαίνεται να έχει περάσει από πάνω της.

Αμέσως μετά καλωσόρισαν τις δυο ακόμα παρουσιάστριες που βρίσκονται μαζί στο πλατό σχολιάζοντας την Μαίρη Συνατσάκη ως ‘’ξεντυμένη’’ και την Τζώρτζια πολύ ‘’ντυμένη’’. Η Μαρία βέβαια είπε πως θα την ξεντύσουν και αυτήν σιγά σιγά. 

Καλή αρχή λοιπόν και στους τέσσερις! 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση