ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Τζένη Μπαλατσινού: Όσα είπε για την προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό της με τον Κικίλια

H Tζένη Μπαλατσινού βρέθηκε στο πλατό της Φαίης Σκορδά και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ'ολης της ύλης, μιλώντας για την προσωπική της ζωή, και όσα ακούστηκαν για την σχέση της με τον Βασίλη Κικίλια. 

Η πρώην Σταρ Ελλάς, επιχειρηματίας και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην ζωή της μετά το διαζύγιο με τον Πέτρο Κωστόπουλο λέγοντας:

«Το να ξαναφτιάξει κάποιος κάτι σαν όρος δηλώνει ότι ήταν όλα λίγο διαλυμένα. Αν με ρωτάς αν μπορεί μια γυναίκα να εμπιστευτεί ξανά, θα σου πω ότι αρχικά πρέπει να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου. Αν ένας άνθρωπος είναι καθαρός σε κάποια πράγματα και ξέρει τι θέλει, δεν μπορεί κάτι να σε κουνήσει. Η επιλογή σου θα είναι καθρέφτης αυτού που θέλεις».

«Πάντα ξέρω τι θέλω. Και πάντα το επικοινωνώ. Δεν είναι θέμα συνείδησης, είναι θέμα επικοινωνίας. Εγώ θέλω αυτό, εσύ θες αυτό και αύριο μπορεί να θες κάτι άλλο. Θα δούμε... Γενικά οι σχέσεις των ανθρώπων αλλοιώνονται και χαλάνε γιατί υπάρχει φόβος και πολύ μεγάλος εγωισμός. Φοβούνται να επικοινωνήσουν, να πουν τα συναισθήματά τους, να επιδιώξουν κάτι το οποίο θέλουν. Είναι κρίμα γιατί χάνεις χρόνο ενώ τα πράγματα είναι πολύ απλά», πρόσθεσε.

Η Τζένη Μπαλατσινού απάντησε και στο αν την ενόχλησαν τα δημοσιεύματα που αφορούσαν τη σχέση της με τον Βασίλη Κικίλια, λέγοντας:«Δεν περίμενα να ασχοληθούν τόσο πολύ. Ακριβώς επειδή έχω αποτραβηχθεί από όλο αυτό, την έντονη υπερέκθεση, θεώρησα ότι θα ήταν λίγο πιο ήπια τα πράγματα. Και ομολογώ πως δεν ήταν κάτι ευχάριστο. Επεδίωξα να μη μαθαίνω τίποτα όλα αυτά που γράφονται και λέγονται. [...] Δεν μίλησα για αυτό επειδή δεν υπήρχε λόγος. Αν μοιράζεσαι κάτι, αυτό γίνεται αναπαραγωγή και δεν το μαζεύεις. Τι να μοιραστείς; Ιδανικά στην επόμενη σχέση μου δεν θα ήθελα να γίνει γνωστό τίποτα, αλλά αυτό είναι ακατόρθωτο. Ειδικά όταν είσαι με έναν άνθρωπο εκτός χώρου είναι και μία βία σε αυτόν τον άνθρωπο. Δεν τον ξέρει αυτό τον χώρο. Για έναν άνθρωπο που δεν ασχολείται με τα φώτα της δημοσιότητας είναι άβολο όλο αυτό, και γι αυτόν και την οικογένειά του».

Δείτε τη συνέντευξή της:

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση