ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Τσιτσιπάς: ''Όποια κοπέλα ενδιαφέρεται για μένα να μου στείλει μήνυμα''

Δέσποινα Άσπρου

Με αφορμή μάλλον το γεγονός ότι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει... ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποφάσισε όχι απλώς να αποκαλύψει ότι είναι single, αλλά και να προκαλέσει όσες ενδιαφέρονται να του στείλουν μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram! Ναι, καλά διαβάσατε. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο νεαρός τενίστας μιλώντας στον Αντώνη Σρόιτερ, έκανε ανάμεσα σε άλλα, αρκετές αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για την "ιδανική κοπέλα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 + 1 πράγματα που μάθαμε από το Instagram του γοητευτικού Στέφανου Τσιτσιπά

«Δεν έχω χρόνο για έρωτα και για σχέσεις. Είμαι τόσο απασχολημένος με αυτό που κάνω τώρα, που είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι στο μυαλό μου. Κάποια στιγμή φαντάζομαι θα έρθει η ώρα του, αλλά αυτή τη στιγμή όχι. Όποια ενδιαφέρεται να στείλει dm στο Instagram. Η ιδανική πρέπει να έχει καλό χαρακτήρα…», τόνισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Στην συνέχεια ο ταλαντούχος τενίστας, διευκρίνισε ότι δεν έχει χρόνο για να φλερτάρει, αλλά κάλεσε με χιούμορ τις… υποψήφιες κοπέλες να του στείλουν προσωπικό μήνυμα. Και κάπου εδώ, εμείς ευχόμαστε στα επίδοξα κορίτσια καλή επιτυχία, και στον Στέφανο, να βρει σύντομα ό,τι ψάχνει!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση