ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Τσίπρας – Μέρκελ: Το χλιδάτο δείπνο προς τιμή της καγκελάριου

Δέσποινα Άσπρου

Όπως είναι γνωστό αυτή την στιγμή η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ βρίσκεται στην Αθήνα και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα προς το πρόσωπό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Μέρκελ στην Αθήνα: Δείτε πόσο κοστίζει τη βραδιά η πολυτελέστατη σουίτα που την φιλοξενεί

Το βράδυ της Πέμπτης ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας παρέθεσε δείπνο στη Γερμανίδα πολιτικό, το οποίο έλαβε χώρα στο εστιατόριο «Πανόραμα» στον Προφήτη Ηλία στον Πειραιά και μια μέρα μετά όλοι αναρωτιούνται τι περιλάμβανε το χλιδάτο μενού που απόλαυσαν.

Πριν δούμε τι έφαγαν, αξίζει να πούμε ότι το εστιατόριο το οποίο επισκέφτηκαν είναι ένα από τα ιστορικά εστιατόρια της Αττικής, με ρίζες από το 1957 και με φρέσκο ψάρι, για το οποίο έχει εξαιρετική φήμη και το χαρακτηρίζουν ως «το καλύτερο ψάρι της Αττικής». Με θέα στον Αργοσαρωνικό και σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο, η Άνγκελα Μέρκελ και ο Αλέξης Τσίπρας είχαν ένα εκλεκτό δείπνο με μενού που βασίστηκε στα θαλασσινά, αλλά και στις ελληνικές γεύσεις.


Οι πολιτικοί αρχικά απόλαυσαν λευκή σούπα σφυρίδας με πατάτες, καρότα και σέλερι και έπειτα στο τραπέζι τους είχαν καλαμάρι σχάρας και καραβίδες, αχνιστές γαρίδες με μουστάρδα και σως από κάπαρη και έπειτα συναγρίδα στη σχάρα με λαχανικά στον ατμό. Στην συνέχεια για επιδόρπιο επέλεξαν εκμέκ κανταϊφι με παγωτό βανίλια και φρέσκα φρούτα. Από το τραπέζι δεν έλειπε το κρασί, το λικέρ μαστίχας και φυσικά στο τέλος, ο καφές.

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι η Καγκελάριος πρόκειται να αποχωρήσει αργά το απόγευμα της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X